Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Συνεχίζουν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - Σημάδι ότι καταρρέει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Μετά την στημένη και αποπροσανατολιστική φαρσοκωμωδία της ανταλλαγής επιστολών μεταξύ ανακριτριών και του Προεδρείου της Βουλής, αναφορικά με το ζήτημα της άρσης ασυλίας των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το αντεθνικό Καθεστώς διέπραξε μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα τα μοιραία του σφάλματα, τα οποία και θα το οδηγήσουν στην οριστική και αμετάκλητη συντριβή.

Χθες αποφασίστηκε η παράταση επί εξάμηνο της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού μας ενώ σήμερα απεστάλησαν οι κλήσεις σε απολογία (στις 5 Μαΐου) των...
βουλευτών Ε. Ζαρούλια, Μ. Αρβανίτη, Ν. Κούζηλο και Δ. Κουκούτση και ανακοινώθηκε ότι η βουλή την επόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου, καλείται να αποφασίσει για την άρση ασυλίας των βουλευτών Α. Γρέγου, Π. Ζησιμόπουλου, Α. Ματθαιόπουλου και Κ. Μπαρμπαρούση.

Πρόκειται σαφώς για την εκδήλωση της αναμενόμενης επίθεσης της ανθελληνικής και ξενοκίνητης Χούντας εις βάρος του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Επίθεση την οποία οι επίορκοι της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν με στόχο την πολιτική τρομοκράτηση και την παρεμπόδιση του νόμιμου πολιτικού αγώνα. Πολιτική τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού και ταυτόχρονα την παρεμπόδιση του εκλογικού αγώνα δια των προφυλακίσεων του συνόλου σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί στον πλέον ξεκάθαρο τόνο πως η στόχευση της συμπαιγνίας επίορκων πολιτικών και δικαστικών είναι εξόχως πολιτική: συνδέεται άμεσα με τον τεράστιο φόβο της Χούντας να κληθεί (ως ορίζεται εκ των κανονισμών) στη Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και οι ήδη έγκλειστοι, πολιτικοί κρατούμενοι-βουλευτές του Κινήματος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέουν οι πραίτορες της Χούντας, συζητείται ακόμη και το ενδεχόμενο να ληφθεί απόφαση για την άρση ασυλίας των πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής δίχως καν να απολογηθούν!

Πρόκειται φυσικά όχι απλώς για συνταγματικούς ακροβατισμούς της εγκληματικής συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα και το Λαό μας, αλλά για καταφανή πραξικοπηματικού τύπου παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων. Επί της ουσίας, τέτοιου είδους ενέργειες καθιστούν το υπάρχον αντεθνικό Κράτος-Μπομπολιστάν μια τριτοκοσμική μπανανία μέσα στην Ευρώπη.

Επί τούτου, «τρέχουν» από τις κιτρινοφυλλάδες και τα σενάρια απαγόρευσης της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια κλίματος πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής και υπέρ της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Η εγκληματική συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου, η παράνομη Βουλή των 294 βουλευτών και επίορκοι δικαστικοί-μαριονέτες του Σαμαρά έχουν καταργήσει την διάκριση των εξουσιών και έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, τυφλωμένοι από το μίσος τους προς την μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης, το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Ο Ελληνικός Λαός θα είναι ο τελικός κριτής, εκείνος ο οποίος θα δικαιώσει τους Έλληνες Εθνικιστές και θα δώσει το έναυσμα για να λογοδοτήσουν οι επίορκοι, οι οποίοι είναι συνάμα και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών