Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ» ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

8_1257e1
Με τα μούτρα έπεσαν στον «αντιρατσιστικό» νόμο τα κόμματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, ελπίζοντας ότι μ’ αυτό το έκτρωμα θα αποκλείσουν κάποια στελέχη της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές (αφού δε μπορούν να αποκλείσουν ολόκληρο το κόμμα…). Πως; Χουνταίοι της ψοφοδεξιάς νουδούλας και κλεφτοπασόκοι πάνε να περάσουν ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων των «παραβατών» του εκτρώματος! Γράφει σχετικά (με φανερή χαιρεκακία…) ένας παπαγάλος του αμαρτωλού συγκροτήματος Λαμπράκη:
«Ήδη με το που έγινε γνωστή η είδηση, έχει σημάνει συναγερμός  σ’ όλα τα κόμματα, αφού για τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και του ΠαΣοΚ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επιδέχεται βελτιώσεων. Τι είδους βελτιώσεις; Πρώτον να.....
προβλέπεται στους παραβάτες στέρηση και των πολιτικών τους δικαιωμάτων και δεύτερον να αυξηθούν οι ποινές, οι οποίες να σημειώσω ότι στο πρώτο νομοσχέδιο που παρουσίασαν οι κκ. Αντ. Ρουπακιώτης και ο κ. Κ. Καραγκούνης ( ο πρώτος υπουργός και ο δεύτερος υφυπουργός Δικαιοσύνης) προβλέπονταν αυστηρότερες ποινές και διακοπή της κρατικής επιχορήγησης. Όπως  φάνηκε όμως, στη συνέχεια οι αυστηρότερες αυτές ποινές κόπηκαν!».
Ότι κι αν κάνουν τα χουντονουδόσκυλα και τα πασοκόσκυλα της δυστυχίας μας, ακόμα κι αν καταφέρουν να το περάσουν κι αυτό, έρχεται ο Μάιος! Και δεν τους σώζει τίποτα! Μα τίποτα!
(ΥΓ): Και μετά την 25η Μαΐου, να το κάνουνε… μασούρι το «αντιρατσιστικό» τους και να το βάλουνε όπου τους… βολεύει καλύτερα!

2 σχόλια:

  1. Απο ότι φαίνεται απο το κείμενο, είχανε σκεφτεί με την χουντική τους αλχημία να περάσουν ένα σε όλα την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων
    (αυτός είναι και ο διακαής τους πόθος, να μην έχουν δικαίωμα έκφρασης οι Έλληνες) και τον δήθεν αντιρατσιστικό,
    που στην κυριολεξία μιλάει μόνο για ότι έχει σχέση με τους εβραίους, για το τι τράβηξε ο Ελληνισμός απο τον τούρκο, ή οι Αρμένιοι αδερφοί μας ούτε κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στερηση πολιτικων δικαιωματων για διαφορετικες πολιτικες αποψεις απο τον διεθνισμο την εθνοκτονια και τον εβραιομπολσεβικο;
    Θα γελασει καθε πικραμενος με αυτο που θα επακολουθησει. Οι εβραιομπολσεβικοι θα συνεχιζουν να βγαζουν αυτοκολητα σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισουν ...ποιον(;)... οτι ο Φασισμος και η ΧΑ ειναι του "συστηματος ! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών