Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

Το μοναδικό και αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής

Τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης αναπαράγουν κάτι καρικατούρες και τις παρουσιάζουν ως το «καταστατικό της Χρυσής Αυγής». Για ακόμη μια φορά παραθέτουμε το ένα, μοναδικό και πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής το οποίο είναι επίσημα κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο και υπογεγραμμένο από την ίδια την Κουτζαμάνη.
Για ακόμη μια φορά ρωτούμε την Κουτζαμάνη εάν θα κινηθεί επιτέλους η αυτόφωρη διαδικασία για την παράνομη διαρροή και αναπαραγωγή υλικού της δικογραφίας; 
Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος
Τις τελευταίες μέρες διάφοροι επιτήδειοι διακινούν μέσω του διαδικτύου και του Τύπου ένα κίβδηλο έγγραφο, το οποίο παρουσιάζεται ως το δήθεν καταστατικό της Χρυσής Αυγής. Το ψευδεπίγραφο αυτό «καταστατικό» έφτασε μέχρι και .....
στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μάλιστα ενσωματώθηκε στην δικογραφία «παρωδία», βάσει της οποίας διώκονται ο Αρχηγός και μέλη του Κινήματός μας!
Το αληθές καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο είναι κατατεθειμένο και κυρωμένο από τον Άρειο Πάγο είναι αυτό που παραθέτουμε και μόνον αυτό. Εάν κάποιος ανόητος πιστεύει στ' αλήθεια πως αυτό το «έγγραφο» έχει κάποια σχέση με το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αναζητήσει τις ευθύνες του ίδιου του Αρείου Πάγου και της εκάστοτε ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών που επέτρεψαν κατ' επανάληψιν στο Κίνημά μας να συμμετάσχει σε εκλογικές διαδικασίες τις τελευταίες δεκαετίες. Αν είναι ποτέ δυνατόν το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να έδινε έγκριση, για να κατέλθει σε εκλογές μια "εγκληματική οργάνωση".

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
«ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ΑΡΘΡΟ 1
Τίτλος, έδρα και έμβλημα του Κόμματος.
1. Το πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε με την από 14-2-1983 κατά νόμο δήλωση ενώπιον του Αρείου Πάγου του Νικόλαου Μιχαλολιάκου του Γεωργίου, έχει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
2. Το πολιτικό κόμμα με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» έχει την έδρα του στην Αθήνα, η δε ακριβής διεύθυνση της έδρας του κόμματος ορίζεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.
3. Έμβλημα του Κόμματος είναι το ακόλουθο:
4. Σύντομη περιγραφή του εμβλήματος: Αρχαίος ελληνικός μαίανδρος εντός δάφνινης στεφάνης.

ΑΡΘΡΟ 2
Ιδεολογικές αρχές του κόμματος
Το πολιτικό κόμμα με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι κίνημα με χαρακτήρα λαϊκό, με πίστη στην ιδεολογία του Εθνικισμού. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο, καθώς και ενάντια στην πληθυσμιακή αλλοίωση, με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και την διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας, την οποία συστηματικά προωθούν τα κόμματα του κατεστημένου και της λεγόμενης αριστεράς. Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» προτείνει μια Εθνική πολιτική για την έξοδο από την κρίση που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας, με έμφαση στην ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής, στην αξιοκρατία και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Αγωνίζεται για μια Ελλάδα που να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.
ΑΡΘΡΟ 3
Θεμελιώδεις αρχές του κόμματος
1. Η λειτουργία του πολιτικού κόμματος «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κινείται εντός των πλαισίων που θέτει το Σύνταγμα της Ελλάδος.
2. Το κόμμα επιδιώκει την

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-alhthino-katastatiko-ths-chrushs-aughs1#ixzz2yWNSmOOM

1 σχόλιο:

  1. Από το γραφείο της Κουτζαμάνη "φεύγουν" συχνά - πυκνά κι όποτε το "απαιτούν" οι περιστάσεις αποπροσνατολισμού και ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα έγγραφα της δικογραφίας κατά της Χρυσής Αυγής προς τους ρεπόρτερ των καθετωτικών ΜΜΕ για να δημοσιεύονται πανηγυρικά έστω και ΠΑΡΑΝΟΜΑ.. Ποιός όμως να επέμβει για αυτή την ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ παράνομη δημοσιοποίησή τους; Η Ελληνική "δικαιοσύνη" των Λέσβιων και λεσβίων Εισαγγελέων;; Αφού αυτοί οι ίδιοι την μοιράζουν!!!! ΡΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών