Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Έτσουξαν οι αποκαλύψεις και η Κουτζαμάνη απειλεί με συλλήψεις αν γίνουν νέες αποκαλύψεις! Δείτε όμως πως σχολιάζουν την είδηση οι αναγνώστες του Ευαγγελάτου!

Η πλήρης διαπλοκή μεταξύ κυβέρνησης και δικαστικών αποκαλύφθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο και αυτό έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στο καθεστώς. Προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μάταια, καθώς ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τη βρωμιά του καθεστώτος και το ότι οι διώξεις ενάντια στη Χρυσή Αυγή είναι πολιτικές, με στόχευση τις ψήφους.

Η διορισμένη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη, πήρε εντολή από το Μαξίμου και απειλεί με συλλήψεις όποιον κάνει άλλες αποκαλύψεις. Λες και η δικαιοσύνη δεν θέλει να έρθουν όλα στο φως! Αντιθέτως έχουν πολλά να κρύψουν, δείχνοντας έτσι την ενοχή τους. Η δικαιοσύνη έχει καταντήσει ένα πιόνι της κυβέρνησης των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.

Οι Έλληνες όμως έχουν καταλάβει τι γίνεται. Η κυβέρνηση έχει ξεμπροστιαστεί και η ΝΔούλα βρίσκεται υπό διάλυση. Οι απειλές Κουτζαμάνη διατρανώνουν ακόμα περισσότερο την υποταγή της δικαιοσύνης στην κυβέρνηση. Διαβάστε στο newsit του Ευαγγελάτου πώς σχολιάζουν τις απειλές ΟΛΟΙ οι αναγνώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...


 

 
 
 

3 σχόλια:

  1. δεν το καταλαβετε, ηρθε ο οβριος και εδωσε εντολες ,τωρα αυτη η κολωγρια ειναι ηδη 65 ετων που θα παει θα παρει συνταξη ,ολο και θα συναντηθει με καποιους απο εμας ,υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι έχει φίλε μου μια κακιά σκατόφατσα,πρέπει να ΄ναι ΜΕΓΑΛΗ σκύλα η καριόλα.

      Διαγραφή
  2. Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα, πρωτοφανή, πρωτάκουστα. Κάθε γενιά ζεί το πόλεμό της, την κρίση της αν θέλετε. Εμείς ζούμε τον οικονομικό πόλεμο των Σιωνιστών δια των τραπεζιτών που ελέγχουν. Αυτό όμως που βλέπουμε συμβαίνει στην Ελλάδα μάλλον για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της. Ανώτατοι δικαστικοί να συμπλέουν κατάφωρα με μια κυβέρνηση που εγκληματεί καθημερινά εις βάρος του λαού που υπηρετεί. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλοι οι δικαστικοί πουλημένοι σαν την Κοτζαμάνη. Μα τι της έχουνε υποσχεθεί; Να την κάνουν πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Βουλευτή; Της έχουν δώσει λεφτά;
    Τουλάχιστον επί κατοχής ότι και να γινόταν ήξερες ποιος είναι ο εχθρός σου δεν σου κρυβόταν, έβλεπες τα όπλα του, δεν σου έλεγε ότι είναι δημοκρατία, ούτε ότι την υπερασπίζετε. Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι κυνηγούν τους κακούς ''Ναζιστές'' γιατί οι ίδιοι είναι πολύ δημοκράτες.
    Ε! Λοιπόν εγώ δεν φοβάμαι αυτούς που χαιρετούν ναζιστικά, αλλά εκείνους που ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ναζιστικά. Όπως δηλαδή αυτή η ελεεινή κυβέρνηση. Τι νομίζουν δηλαδή ότι η χρυσή αυγή αν βγεί κυβέρνηση θα ξεκινήσει 3ο παγκόσμιο πόλεμο όπως οι Ναζί του 1939; Το πολύ πολύ να κυνηγήσει τίποτα αναρχομπολσεβίκους που σπάνε πανεπιστήμια και καίνε πόλεις, ή τίποτα παράνομους μετανάστες που σφάζουν για μία κάμερα, ή σακατεύουν μια Μυρτώ για να ικανοποιήσουν της στερημένες ορμόνες τους.
    Κρατήστε γερά παιδιά της Χρυσής Αυγής, μέχρι χθές δεν σας ξέραμε και ψηφίζαμε τα τομάρια της Ψωφοδεξιάς. Τώρα όλοι είμαστε μαζί σας. Τα ποσοστά των αναποφάσιστων και των '' Δεν ξέρω- Δεν απαντώ'' είναι κατά 50% και αυτά δικά σας. Από φόβο και δισταγμό δεν το λένε ότι θα ψήφιζαν ΧΑ. Αν γίνουν Εθνικές εκλογές σε λίγο καιρό έχετε 25% εύκολα. Κρατήστε λίγο ακόμα μέχρι τις εκλογές. Τελειώνουν τα ψωμιά τους. Ελπίζουμε σε εσάς. Υπολογίζουμε σε σας. Είστε η ελπίδα των Ελλήνων!
    Κρατήστε λίγο καιρό ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών