Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Χυδαία παρέμβαση του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη:: "Δεν τη νοιάζουν τη δικαιοσύνη το βίντεο και οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη..."

Στην Ελλάδα της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου μάλλον ούτε το βίντεο της ομολογίας του νο2 της κυβέρνησης δεν είναι αρκετό για να κληθεί έστω και ένας άνθρωπος να καταθέσει για τη συνταγματική εκτροπή που επιτελέστηκε από τον Πρωθυπουργό και τους Δένδια - Αθανασίου.

Το πιο αξιοθρήνητο είναι όμως που το πλέον καθεστωτικό μέσο - ΒΗΜΑ - προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι όσες αποκαλύψεις και να ακολουθήσουν αυτό δεν θα επηρεάσει το έργο της Δικαιοσύνης αφού δεν θεωρείται και κάτι... σπουδαίο!!!!

Η συνταρακτική αποκάλυψη ότι....
η Δικαιοσύνη ποδηγετείται και ότι ο δοτός Πρωθυπουργός, όπως και οι Δένδιας - Αθανασίου, επενέβησαν άμεσα για να στηθεί η πολιτική δίωξη, χωρίς κανένα στοιχείο, εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν κίνησε - και μάλλον ούτε θα κινήσει αν πιστέψουμε το ΒΗΜΑ - καμιά διαδικασία για να εξεταστούν μάρτυρες και λοιποί εμπλεκόμενοι...

Διαβάζουμε λοιπόν στον ΒΗΜΑτοδοτη:
"Εκείνο που γνωρίζω όσον αφορά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή και τα βίντεο με τις υποκλοπές συνομιλιών που κυκλοφορούν, ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν, είναι ότι ουδόλως επηρεάζονται οι δικαστικές ανακρίσεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης. Η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή είναι και κουφή και δεν θεωρεί, όπως μαθαίνω, σημαντικό το τι είπε ο Μπαλτάκος, τι βίντεο θα παρουσιάσει ο Κασιδιάρης ή ακόμα τι λέει ο Κασιδιάρης και η παρέα του. Ισως εκείνο που να ενοχλεί περισσότερο  είναι ότι υπάρχουν πολιτικοί (και άλλοι) που δίνουν στους χρυσαυγίτες σημασία."

Υ.Γ.
Πώς γνωρίζει μια παραπολιτική στήλη τι "ακούει και τι βλέπει" η Δικαιοσύνη;!

Υ.Γ.2
Υπομονή μέχρι στις 18 Μαΐου όταν και θα ξεκινήσει η πραγματική αποδόμηση αυτού του σάπιου καθεστώτος

3 σχόλια:

  1. ότι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία μας εχει ένα ονομα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ότι ακόμη χειρότερο επίσης συμβαίνει είναι, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ των Κλάπακουτζαμάνηδων και λοιπών της (Μνημονιακής...) Δικαιοσύνης χειραγωγείται από την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και συνεργάζεται αγαστά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (τοου μπομπολιστάν και σία), όπως προκύπτει από το ότι ΔΙΑΡΡΕΕΙ επιλεκτικά προς αυτήν "ειδήσεις" και "πληροφορίες" κατά της ΧΑ ΠΡΟΤΟΥ ακόμη τις ενεργήσει!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους λυπάμαι όλους αυτούς, πολύ άσχημη και εξεφτυλιστική κατάληξη θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών