Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Δένδιας και μασονοδεξιά: στην Ελλάδα Παγκόσμιο Μασονικό Συνέδριο!


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Δένδιας και μασονοδεξιά: στην Ελλάδα Παγκόσμιο Μασονικό Συνέδριο!

Καθώς τα αποτελέσματα μυστικών και φανερών δημοσκοπήσεων έχουν ήδη βυθίσει στο πένθος και τον οδυρμό την κομματική συμμορία της ΝΔ, με τους μνηστήρες του προεδρικού θώκου να ακονίζουν τη θέση του Σαμαρά, το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη αρκετών στελεχών της με αφορμή την ανακοίνωση της διοργάνωσης παγκόσμιου μασονικού συνεδρίου στην Αττική, τον ερχόμενο Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα των μασόνων masonic-events.org ανακοίνωσε επίσημα πως από 27 μέχρι 31 Αυγούστου 2014 θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου το Summer International Masonic Workshop, με τη συμμετοχή μασόνων από όλο τον κόσμο.
Η μασονοδεξιά των ψοφοδεών απατεώνων της.....
πατριδοκάπηλης ΝΔ, δεν είναι διόλου απίθανο να πανηγυρίσει με τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους την μασονική εκδήλωση, κάνοντας λόγο ακόμη και για «αντιστροφή» του δυσμενούς διεθνούς κλίματος επ' ευκαιρία της μασονικής συνάθροισης.
Δεδηλωμένοι μασόνοι ή και δημοσίως δηλώσαντες φίλοι των μασόνων, ίσως και να θεωρούν την ανακοίνωση της εκδήλωσης ως θετικό οιωνό για τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Τον Μάιο λοιπόν, η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός θα τους προσγειώσουν στη σκληρή πραγματικότητα: Δεν σας σώζουν ούτε οι μασόνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών