Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

ΤΟ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Fatah_Hamas
Η πάγια πολιτική των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σ’ ολόκληρο τον κόσμο -και στη Μέση Ανατολή ειδικότερα- εκφράζεται με το γνωστό «μπούσουλα» της βρετανικής αποικιοκρατίας: «Διαίρει και βασίλευε»!
Έτσι, οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές – τυφλά όργανα του διεθνούς σιωνισμού, είχαν χωρίσει τα τελευταία χρόνια τους Παλαιστινίους στα δύο (στην αποδεκτή «Φατάχ» και στην μη αποδεκτή «Χαμάς») και «βασίλευαν». Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές συμφιλιώθηκαν επιτέλους και υπέγραψαν σύμφωνο ενότητας, με σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας μέσα στις προσεχείς πέντε βδομάδες και την διενέργεια ελευθέρων εκλογών μετά από ένα εξάμηνο.
Προς μεγάλη απογοήτευση του Ισραήλ και των ΗΠΑ! Έτσι, το μεν Ισραήλ ματαίωσε κατ’ αρχάς μια.....
προγραμματισμένη σύνοδο συνομιλιών με τους Παλαιστινίους, το δε Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πως η παλαιστινιακή ενότητα θα τορπιλίσει την… ειρήνη στην περιοχή, γι’ αυτό θα επανεξετάσει τη βοήθεια που στέλνει στους Παλαιστινίους (για να είναι διχασμένοι…):
«Παρακολουθούμε τις πληροφορίες γύρω από τις παλαιστινιακές προσπάθειες συμφιλίωσης» δήλωσε ο αμερικανός αξιωματούχος. «Ήμασταν σαφείς για τις αρχές που πρέπει να διέπουν μια παλαιστινιακή κυβέρνηση ώστε να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο για την επίτευξη της ειρήνης και την οικοδόμηση ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Οποιαδήποτε παλαιστινιακή κυβέρνηση πρέπει να δεσμευθεί σαφώς και ρητά στη μη βία, την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ και την αποδοχή προηγούμενων συμφωνιών και υποχρεώσεων μεταξύ των μερών. Αν σχηματισθεί μια νέα παλαιστινιακή κυβέρνηση, θα την εκτιμήσουμε με βάση την προσήλωσή της στα ανωτέρω, τις πολιτικές και τις δράσεις της, και θα καθορίσουμε τις όποιες επιπτώσεις στην αρωγή μας βάσει της νομοθεσίας των ΗΠΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών