Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ!

Η εκλεκτή υποψηφιότητα του καταδρομέα στρατηγού Ελευθέριου Συνοδινού στις ευρωεκλογές με το εθνικιστικό κίνημα, τάραξε τα νερά και προκάλεσε ίλιγγο στα πάσης φύσεως παπαγαλάκια του καθεστώτος. Τα οποία ξεσπάθωσαν και ζητούν… έρευνα σε βάθος για τις σχέσεις των στρατιωτικών με την Χρυσή Αυγή και διώξεις κατά των εθνικιστών στρατιωτικών (που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία…)!

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα της καθεστωτικής προπαγάνδας, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τη λύσσα, τη μανία, αλλά και την αμηχανία που προκάλεσε στους παπαγάλους των υπευθύνων της δυστυχίας μας η συγκεκριμένη υποψηφιότητα:

“Χρυσά γαλόνια” η ΧΑ! Η υποψηφιότητα στρατηγού καταδρομέα...
θέτει ερωτήματα στην ηγεσία

«…Έχουμε διατυπώσει λοιπόν την άποψη ότι δεν νοείται στρατιώτης, υπαξιωματικός ,αξιωματικός, όποιος φορά στολή κι Εθνόσημο να έχει την παραμικρή σχέση με οργανώσεις που γεννήθηκαν από την μήτρα του νεοναζισμού! Τελεία και παύλα. Όποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει την συμπάθειά του ή τον θαυμασμό του για τον Χίτλερ, την Βέρμαχτ και τα SS έχει επιλογή που του παρέχει η Δημοκρατία. Κρεμάει τη στολή στην ντουλάπα του και υποστηρίζει ότι νομίζει. Όλα τα άλλα είναι φθηνά κόλπα και δικαιολογίες που δεν πρέπει καν να μπαίνουν σε συζήτηση.
Ο αντιστράτηγος ε.α 
Ελευθέριος Συναδινός υπήρξε ακόμη και Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων! Αποστρατεύθηκε το 2011. Και αποφάσισε τώρα, μετά όσα τρομερά έχουν αποκαλυφθεί για την ΧΑ να βάλει το όνομά του στο ευρωψηφοδέλτιό της. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για παραλογισμό αν συμπεράνει ότι από την εποχή που ο αντιστράτηγος ήταν εν ενεργεία είχε πειστεί για την ορθότητα των απόψεων της ΧΑ. Τότε δεν είχε γίνει ούτε η δολοφονία Φύσσα, ούτε είχαν αποκαλυφθεί όσα αποκαλύφθηκαν σ’ αυτά τα τρία χρόνια. Τα οποία απ’ ότι φαίνεται δεν έπαιξαν κανένα απολύτως ρόλο στην απόφασή του να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της οργάνωσης!
Όταν λοιπόν ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων μιας έστω περιόδου έχει αυτές τις απόψεις, τι θα πρέπει να σκεφθούμε ότι συμβαίνει παρακάτω; Κι εδώ μπαίνουν πλέον κάποια ερωτήματα για την στρατιωτική ηγεσία πρωτίστως:
•Είναι τόσο βέβαιοι στο ΓΕΕΘΑ για το πόρισμα που προέκυψε από την …
έρευνα εξπρές που έκαναν για την διείσδυση της ΧΑ στις ΕΔ;
•Δεν έπεσε τίποτα στην αντίληψή της για τις απόψεις του αντιστράτηγου οι οποίες πιθανόν να έχουν “περάσει” και προς τα κάτω; Ρωτάμε γιατί από χθες το βράδυ που έγινε γνωστό το θέμα της υποψηφιότητας του κ. Συναδινού δεν διαπιστώσαμε κανέναν από τους αξιωματικούς με τους οποίους μιλήσαμε να είναι έκπληκτος.
•Επειδή έχουν δοθεί κι άλλα σημάδια απροθυμίας της ηγεσίας να “ψαχτεί” σε βάθος το θέμα της ΧΑ στις ΕΔ, μήπως είναι ευκαιρία να γίνει μια πραγματικά σοβαρή έρευνα από την οποία θα προκύψουν και ασφαλή συμπεράσματα; Τα οποία πιστεύουμε ότι θα αποδείξουν ότι το πρόβλημα περιορίζεται σε μερικούς γραφικούς και σε πάρα πολλούς αγανακτισμένους. Οι πρώτοι σε κανέναν δεν θα λείψουν και για τους δεύτερους η στρατιωτική ηγεσία έχει κολοσσιαίες ευθύνες για τον δρόμο που τους έστειλε. Και είναι καθήκον της ηγεσίας να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να απαλύνει την αγανάκτηση και την οργή»
.

(ΥΓ) 1: Κάποιος απόστρατος αξιωματικός του Ναυτικού, έθεσε υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του… ΚΚΕ!!! Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν προκάλεσε καμία απορία και καμία ανησυχία στους σαμαρόφρονες. Διότι, ως γνωστόν, το σταλινικό υπόλειμμα είναι του… συνταγματικού τόξου!

(ΥΓ) 2: Όποιος φοράει τη στολή και το εθνόσημο, δεν μπορεί να υποστηρίζει αυτούς που ξεπουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα μας με το κομμάτι και που πίνουνε το αίμα του λαού μας με το καλαμάκι! Η φυσική τους θέση είναι στην Χρυσή Αυγή και πουθενά αλλού!

1 σχόλιο:

  1. Μια από τις πολλές εστίες ΓΑΓΓΡΑΙΝΑΣ στο Έθνος μας αποτελεί βέβαια και η διαβρωτική πολιτικοποίηση στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως την επέβαλλαν η Νου-Δούλα και ο ΜΕΓΑΣ εκπρόσωπος της CIA στην Ελλάδα αρχιψεύτης ανδρέας παπανδρέου από τον οποίο ξεκίνησε ο ευτελισμός και ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ της Πατρίδας αι ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ από τις υπόλοιπες κυβερνήσεις έως τώρα.. Τους πειράζει που οι ΘΑΡΑΛΛΕΟΙ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Αξιωματικοί των ένπολων δυνάμεων - που έμμειναν ΈΞΩ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ - έχουν πλέον αντιληφθεί τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και δραστηριοποιούνται σε ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.. Θέλουν το στρατό να λέει YES MEN και THANKS στον "μπαρμπα-σαμ" και τους ευρω-νταβατζήδες σε ιστορίες σαν τα γεγονότα των Ιμίων.. ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Όλοι όσοι φοράνε τη στολή και το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ σέβονται πάνω από όλα την πατρίδα και τους εαυτούς τους.. Ότι και να κάνουν, αύριο, στις 5 μαίου, στις 11 Μαίου.. ο χρόνος κυλαει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.. Έρχεται η 18η Μα'ιου και μετά η 25η Μαίου.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..

    "ΠΙΝΔΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών