Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ!

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και την προαναγγελία νέων διώξεων από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια ακόμα μαζική συγκέντρωση, αποδεικνύοντας πως τα όσα διαδίδονται περί διάλυσης του κόμματος δεν είναι παρά ψέματα.

Το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες προέβησαν σε συγκέντρωση και δυναμική πορεία διαμαρτυρίας κατά της...
αναστήλωσης του «Μεντρεσέ» από τον τουρκόφιλο δήμαρχο Καβάλας, εκφράζοντας έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των Καβαλιωτών που αντιστέκονται στην τουρκοποιήση της πόλης.



Έξω από το σημείο που αυτή την στιγμή τελείται το έγκλημα της αναστήλωσης του ερειπωμένου και γκρεμισμένου «Μεντρεσέ» ο συναγωνιστής γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας Δημήτρης Βογιατζής κατηγόρησε τον τουρκόφιλο δήμαρχο Καβάλας ότι αναστηλώνει τουρκικά μνημεία που δεν έχουνε καμία αρχιτεκτονική αξία και κανένα πολιτιστικό όφελος με μοναδικό σκοπό να τα αρπάξει από τους εργολάβους της πόλης που τον στηρίζουν. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ενισχύεται η δράση του τουρκικού προξενείου της Θράκης που βάζει πλέον θεμέλια και στην πόλη της Καβάλας.




Αργότερα ακολούθησε πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης κατά την διάρκεια της οποίας μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό προς το ενθουσιασμένο πλήθος που υποδέχτηκε τους εθνικιστές με επευφημίες και χειροκροτήματα. Καταλήγοντας έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης όπου έληξε η εκδήλωση, άπαντες οι συναγωνιστές έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.



Με αυτή την δράση στην Καβάλα έκλεισε ένας κύκλος κινητοποιήσεων σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που ξεκίνησε από την Κομοτηνή και τον αποκλεισμό του Τουρκικού προξενείου. Ο οικονομικός μαρασμός είναι ένα προμελετημένο έγκλημα με στόχο την εθνική ταπείνωση του λαού μας και το ξεπούλημα της Ελλάδας στους Τούρκους.



Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών