Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Πασίγνωστη ΜΚΟ - Δίκτυο - "καρφώνει" Σαμαρά - Δένδια - Αθανασίου - Διαστικούς: "Δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τώρα με τι στοιχεία θα κατηγορηθούν οι έγκλειστοι - και μη - βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στις 02 Απριλίου 2014 δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα από τους εκπροσώπους του Δικτύου Καταγραφής περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης, παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση του Δικτύου για τη ρατσιστική βία στην Ελλάδα το 2013.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το Δίκτυο δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 και «…είναι μια πρωτοβουλία της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) και του Γραφείου της  Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR). Συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς που παρέχουν νομικές, ιατρικές, κοινωνικές ή άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες και έρχονται σε επαφή με θύματα ρατσιστικής βίας…»
Καυχάται μάλιστα ότι οι εκθέσεις του είναι πιο αξιόπιστες από αυτές της αστυνομίας, των υπουργείων, των υπολοίπων κρατικών αρχών και της ανεξάρτητης αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη (βλ. στην ετήσια έκθεση για το 2013: «Σε κάθε περίπτωση, η αποτύπωση του Δικτύου θεωρείται πληρέστερη από εκείνη των εθνικών αρχών και αυτό πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από την πολιτεία»)
Η εν λόγω λοιπόν......
«αξιόπιστη»-κατά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της-οργάνωση προέβη σε μία διαπίστωση αποκαλυπτική για τη ρατσιστική βία μέσα στο έτος 2013: «Αξίζει να σημειωθεί ότι, το κρίσιμο τρίμηνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την προφυλάκιση ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία ότι έχουν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2013), το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας κατέγραψε 18 περιστατικά ρατσιστικής βίας» (σελ. 5 της ετήσιας έκθεσης για το 2013). Ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου κειμένου επισημαίνεται ότι: «…οι δράστες σε αυτές τις περιπτώσεις δρουν σε οργανωμένες ομάδες που κυκλοφορούν είτε με μηχανές είτε πεζή, πολλές φορές με τη συνοδεία μεγαλόσωμων σκυλιών. Είναι ντυμένοι με μαύρα ρούχα και ενίοτε με στρατιωτικά παντελόνια, φορώντας κράνη ή έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Οι περισσότερες επιθέσεις γίνονται μετά τη δύση του ηλίου ή τις πρώτες πρωινές ώρες. Πιο συνηθισμένη πρακτική είναι η «περιπολία» από μαυροφορεμένους, πεζούς ή μοτοσυκλετιστές, ως αυτόκλητες ομάδες πολιτοφυλακής, οι οποίοι επιτίθενται σε πρόσφυγες και μετανάστες στο δρόμο, σε πλατείες ή σε στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς.»
Προκύπτει συνεπώς χωρίς αμφιβολία από τα όσα εκτίθενται πιο πάνω, ότι η ρατσιστική βία στην Ελλάδα και τα «τάγματα εφόδου» δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Με λίγα λόγια, ενώ η υποτιθέμενη «εγκληματική οργάνωση» εξαρθρώθηκε και η ηγεσία της μαζί με τα μέλη της βρίσκονται στις φυλακές, την ίδια στιγμή συνεχίζεται η δράση των οργανωμένων ομάδων διάπραξης ρατσιστικών εγκλημάτων.
Επομένως, ακόμα και αν δεχθούμε ότι όσα λέγονται από ΜΚΟ και τις αντιρατσιστικές οργανώσεις περί ρατσιστικών εγκλημάτων βίας στην Ελλάδα είναι αληθή(διότι στην πραγματικότητα εάν μελετήσει κάποιος τις εκθέσεις του Συνηγόρου του Πολίτη θα διαπιστώσει ότι στο σύνολό τους αναφέρονται σε αναπόδεικτα καταγγελλόμενα περιστατικά, ελάχιστα εκ των οποίων τελικά αποδεικνύονται ως βάσιμα στα δικαστήρια), αυτά δεν διαπράττονται από μέλη της Χρυσής Αυγής ούτε διευθύνονται από τους Βουλευτές της. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικά αδύνατο, καθώς εδώ και μήνες αυτοί βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής!
Αδίκως φυλακίζεται ο Αρχηγός μας. Αδίκως συλλαμβάνονται οι Συναγωνιστές μας, Βουλευτές και μη.
Στην πραγματικότητα, το διεφθαρμένο καθεστώς τρέμει τον πολιτικό τους αγώνα που βρίσκει τεράστια απήχηση στον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό κυρίες και κύριοι (Νέο)«δημοκράτες» τους κλείσατε στη φυλακή. Παρόλο που δεν υπήρχε κανένα απολύτως στοιχείο.
Η ιστορική βούληση του έθνους όμως, καθώς επίσης και η εκλογική βούληση του ελληνικού λαού που ήδη ως υπόκωφο βουητό στοιχειώνει τους εφιάλτες σας, πολύ σύντομα θα εκδηλωθεί με εμφατικό τρόπο και θα οδηγήσει τα πράγματα σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που περιμένετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών