Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Προέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα διόδια της Ελλάδος... Ζητωκραυγές και χειροκροτήματα για τους ανθρώπους που θα αναστήσουν το Έθνος..ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες Χρυσή Αυγή στο εθνικό οδικό δίκτυο, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτοςΟι Χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με το Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Συνεχής ενημέρωση...

Διόδια Ελευσίνας
Εκατοντάδες συναγωνιστές έδωσαν το παρόν στην ενημερωτική δράση που έγινε στα διόδια της Ελευσίνας,και διέδωσαν το σύνθημα της νίκης!Η αποδοχή του κόσμου ήταν......
τεράστια και αυτό δείχνει την απόφαση του λαού να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου,μετέπειτα ακολούθησε μεγάλη ενημερωτική δράση στην πόλη της Ελευσίνας όπου και μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες και φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις τις Ελληνικής Αυγής.








Ενημερώτική δράση στα διόδια Αφιδνών και στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης
Σήμερα Μ.Παρασκευή  18/04/2014 κλιμάκια Συναγωνιστών από τις: Τ.Ο. Αρτέμιδας, Β. Προαστίων, Φυλής-Καματερού και Μενιδίου παρευρέθηκαν στα διόδια Αφιδνών και μοίρασαν έντυπο υλικό, φυλλάδια και ευχές για τις Άγιες τούτες μέρες, στους εκδρομείς συμπατριώτες μας.


Με ιδιαίτερα έκδηλο τρόπο ανταποκρίθηκαν ένθερμα οι διερχόμενοι ευχόμενοι κι εκείνοι με τη σειρά τους Καλή Ανάσταση και Λύτρωση του Γένους, ευχή που υποδηλώνει την επιτακτική εντολή του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου να αναδείξει τους συνδυασμούς του μοναδικού Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν, η δράση των Συναγωνιστών συνεχίστηκε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης με την ίδια ακριβώς ανταπόκριση. Καλή Ανάσταση! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!






Δράση στα διόδια της Θήβας
Κλιμάκιο Βοιωτών Συναγωνιστών προχώρησε σε εκτεταμένη πολιτική δράση στα διόδια της Θήβας, μοιράζοντας ενημερωτικό πολιτικό υλικό σε χιλιάδες εκδρομείς που καταφεύγουν προς την επαρχία ενόψει της Λαμπρής.

Συναγωνιστές από την Λιβαδειά, την Θήβα, τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι, μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια στους συμπατριώτες μας, σπάζοντας τη συνωμοσία της σιωπής και συκοφαντίας που επιβάλλουν τα καθεστωτικά, διαπλεκόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Η υποδοχή των εκδρομέων στην παρουσία της αγωνιζόμενης, εθνικιστικής Ελληνικής Νεολαίας υπήρξε ενθουσιώδης. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έπαιρνε με χαρά τα φυλλάδια τα οποία ενημέρωναν για τον πολιτικό χαρακτήρα των επερχόμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης στις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στηρίζει σε πανεθνικό επίπεδο τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής. Επιπλέον, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα», στα πλαίσια του Πολιτικού Αγώνα για τις περιφερειακές εκλογές.

Χιλιάδες συμπατριωτών μας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και Καλό Αγώνα στους αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ παράλληλα εκδήλωσαν την απόλυτη οργή και αγανάκτησή τους για τις βρώμικες μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οργή και αγανάκτηση η οποία θα εκφρασθεί δια της μαζικής λαϊκής υποστήριξης στους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές.

Η Νίκη είναι Δική μας!
Πρέβεζα
Η Τ.Ο. Πρέβεζας διένειμε έντυπο υλικό στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας. Οι συναγωνιστές, έγιναν δεκτοί από τους διερχόμενους οδηγούς με πλήθος θετικά σχόλια για την Χρυσή Αυγή. Το ενημερωτικό υλικό προς διανομή εξαντλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δράση στον κόμβο Ναυπάκτου στη γέφυρα Αντιρίου



Διόδια Μοσχοχωρίου
Κλιμάκια των Τοπικών Οργανώσεων Τρικάλων και Καρδίτσας βρέθηκαν σήμερα στα διόδια Μοσχοχωρίου όπου και μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια. Η παρότρυνση για συνέχιση του αγώνα και οι πασχαλινές ευχές είναι το χαρακτηριστικό των διαλόγων με τους ταξιδιώτες, με τους τελευταίους να παίρνουν κουράγιο στην θέα των συναγωνιστών για την πολυπόθητη Ανάσταση της Πατρίδας μας.


Λιμάνι Περάματος
Την Μεγάλη Παρασκευή η περιφέρεια Πειραιώς πραγματοποίησε εκτεταμένη πολιτική ενημερωτική δράση στο λιμάνι Περάματος (καραβάκια) παρουσία του βουλευτή Α' Πειραιώς και υποψηφίου δημάρχου στον Πειραιά συναγωνιστή Κούζηλου Νίκου.

Δεκάδες συναγωνιστές από τις τοπικές οργανώσεις Πειραιώς, Σαλαμίνος και Περάματος διένειμαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας καθώς και ενημερωτικό υλικό της ''Ελληνικής Αυγής'' με την αποδοχή του κόσμου να είναι για ακόμα μια φορά αποθεωτική.

Η επιτυχία και αυτής της δραστηριότητας μας αποδεικνύει αφενός μεν την αγωνιστική διάθεση των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής και αφετέρου την απήχηση που έχει το κίνημα μας στον λαό ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο την δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας στα τέλη Μαΐου. Η δράση έληξε με άπαντες τους παρόντες συναγωνιστές να ψέλνουν σε στάση προσοχής τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος μας.

Διόδια Τραγάνας
Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Λαμίας και από την Λοκρίδα, διένειμε ενημερωτικό υλικό της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα, στα διόδια Τραγάνας,δίνοντας το σύνθημα της νίκης και της ανατροπής του σάπιου κατεστημένου.

Η αποδοχή από τον κόσμο ήταν ενθουσιώδεις,οι θερμές αντιδράσεις του οποίου μας γέμισε με δύναμη για συνέχιση του αγώνα μέχρι τέλους. Δυστυχώς,μισή ώρα μετά την έναρξη της δράσης,το πλήρωμα του περιπολικού το οποίο κατέφθασε στο σημείο, ύστερα από κλήση υπαλλήλου της εταιρίας διοδίων, απαίτησε να απομακρυνθούμε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό,αποτελεί άλλη μια ένδειξη της αμηχανίας του άθλιου παρακρατικού μηχανισμού που έχει στήσει ο Σαμαράς και λειτουργεί πλέον σαν κομματικός στρατός. Κατ' όπιν,η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε σε Αταλάντη και Λιβανάτες,όπου μοιράστηκαν φυλλάδια και έντυπο υλικό, με τον κόσμο να μας δίνει συνεχώς κουράγιο για το δύσκολο αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας από την κατοχική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Διόδια Βελιγοστής
Κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας, παρουσία και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα διόδια Βελιγοστής (Μεγαλόπολη). Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος μας  και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Πολλά ήταν τα μηνύματα υποστήριξης από τους διερχόμενους οδηγούς λέγοντας μας να συνεχίσουμε δυνατά τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό μας αγώνα.

Οι εκλογές πλησιάζουν και η εγκυρότερη δημοσκόπηση από όλες μέσω της ενημερωτικής μας δράσης στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι τα ψέματα τελειώσανε, οι Χρυσαυγιάδες ξεθώριασαν, οι λασπολογίες τους δεν πιάνουν τόπο, ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού θα δώσει την απάντηση που το σάπιο κλεπτοκρατικό κατεστημένο τρέμει περισσότερο από όλα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις ευρωεκλογές και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ στις περιφερειακές/Δημοτικές.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2 σχόλια:

  1. Αυτά είναι, καλή ανάσταση σε όλους και ειδικά στους αδίκως φυλακισμένους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη σκιαζεστε στα σκοτη
    η Λευτερια σαν της Αυγης
    το φεγγοβολο αστερι
    της νυχτας το ξημερωμα θα φερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών