Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ψεύτικες οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις – Άνετα στο δεύτερο γύρο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ψεύτικες οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις – Άνετα στο δεύτερο γύρο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Μπορεί το επιτελείο της ΝΔ να έχει δώσει «γραμμή» στις εταιρίες δημοσκοπήσεων να στηρίξουν εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, όμως ο κόσμος γελάει με αυτά που δημοσιεύουν. Πέρα από τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, δυστυχώς για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, όπως και η κοινωνική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή σαρώνει, όπως και οι υποψήφιοι της στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανά τη χώρα.
Ιδιαιτέρως στην περιοχή του.....
πολύπαθου κέντρου των Αθηνών, η αποδοχή των υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» είναι καθολική και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή επικράτηση του Ηλία Κασιδιάρη από τον πρώτο γύρο. Αυτή την απτή πραγματικότητα, βεβαίως, δεν μπορεί να την ομολογήσει μία εφημερίδα προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, όμως η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο κυριακάτικο φύλλο της προβαίνει σε κάτι εξίσου σημαντικό.
Σε άρθρο όπου εκφράζονται οι φόβοι της ΝΔ για την επερχόμενη σάρωση της από την Χρυσή Αυγή, αναφέρει επί λέξει: «ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια αντιλαμβάνονται πολύ καλά (σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, όπου επικρατούσαν άλλες εκτιμήσεις) ότι προφυλάκιση του κ. Κασιδιάρη πριν από τις εκλογές είναι πολύ πιθανό να δώσει και άλλους πόντους τόσο στη Χρυσή Αυγή εν όψει ευρωεκλογών όσο και στον συνδυασμό του κ. Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, όπου οι (πραγματικές και πιο αντιπροσωπευτικές) δημοσκοπήσεις που έχουν στα γραφεία τους τα κομματικά επιτελεία συνεχίζουν να τον εμφανίζουν ως έναν από τους συμμετέχοντες στον δεύτερο γύρο».
Ευκόλως εξάγει κανείς το συμπέρασμα ότι:
  1. Υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις «μαϊμούδες» των εταιριών δημοσκοπήσεων. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα η κοινωνική πραγματικότητα, όπου η Χρυσή Αυγή σαρώνει.
  2. Οι «μαϊμού» δημοσκοπήσεις έχουν σαφή πολιτικό σκοπό και δεν είναι άδολες.
  3. Η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη πανικό!

3 σχόλια:

  1. .........
    4.Μετά τις εκλογές και εάν επιβεβαιωθούν οι μεγάλες αποκλίσεις των εταιρείων δημοσκοπήσεων θα πρέπει να ανοίξει ο διάλογος σε ποιές από αυτές θα πρέπει να αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που πραγματικά πρέπει να τονίσει η ΧΑ αυτή τη στιγμή και είναι κρίμα που δεν το έχει διακρίνει ακόμα είναι το ότι ο κόσμος ακούει και βλέπει τους γειτόνους, τους φίλους, τους γνωστούς, τους συνεργάτες του να τάσονται με μεγάλο ποσοστό υπέρ της ΧΑ!
      Απο δικές μου διερευνητικές ερωτήσεις κυρίως σε κόσμο που είναι ουδέτερος προς την ΧΑ για το τί μυνήματα πέρνουν όλοι μου απαντούν το ίδιο, σχεδόν οι μισοί τους δηλώνουν ότι θα το ρίξουν στην ΧΑ και ότι υπάρχει πολύ μένος για το πολιτικό σύστημα.
      Αυτή είναι νομίζω η καλύτερη δημοσκόπηση.
      Λόγω των διώξεων δεν το αποφασίζει εύκολα ο άλλος να απαντήσει για πολιτικά παρά μόνο σε πολύ κοντινά του πρόσωπα.
      Πιστεύω ότι μια αφίσα του στύλ, Ρώτα το περιβάλλον σου τι θα ψηφίσει στις εκλογές, γίνε εσύ ο δημοσκόπος του ευατού σου και όταν οι μισοί απο το περιβάλλον σου λένε ότι θα ψηφίσουν ΧΑ και εσύ νομίζεις ότι μόνο σε εσένα συμβαίνει αυτό, είσαι απλά λάθος, συμβαίνει σε όλους... κάτι τέτοιο θα έκανε θαύματα!
      Γιατί και στην αλήθεια θα πάταγε και στην σίγουρη αηδία που νιώθει ο κόσμος στην χειραγώγηση μέσω των δημοσκόπων...

      Διαγραφή
  2. Κυβερνητικόν, Συνταγματικόν και Δημοκρατικόν Ανακοινωθέν

    Κυρίαι, Δεσπινοίδαι (τιναί έτι υφίστανται) και Κύριοι.

    Υπέπεσεν εις την αντίληψιν του αξιαγαπήτου Καθεστώτος Εθνικής Κωλοτούμπας, ότι ένιοι πολίται, συνεχίζουν τας νύξεις περί "πραγματικής Δημοκρατίας" και άλλας τοιαύτας ευτραπέλους και απολύτως ανουσίας αναφοράς περί "υγιούς Πατριωτισμού".

    Ως γνωστόν εις άπαντας τους πολίτας της επικρατείας, δεν δύναται να υπάρξει τι το Δημοκρατικότερον και ωφελιμότερον δια τον Λαόν, από τον τρόπον δια του οποίου η ικανότατη και αξιοπρεπέστατη ηγεσία του «Συνταγματικού και Μνημονιακού Τόξου» μεταχειρίζεται τους παραπάνω αναφερόμενους όρους.

    Δια τον λόγον τούτον, η κυβέρνησίς σας, δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω χυδαίαν αμφισβήτησιν των θεσμών που η κυρίαρχη και καθ ολοκλήρου πατριωτική πολιτική μας τάξις, έχει καταξιώσει εις το έπακρον. Η καθύβρισις, καθώς και η δολια επίθεσις εναντίον του Καθεστώτος Εθνικής Κωλοτούμπας, δεν θα περάσει, και ο Λαός καθ άπασαν την επικράτειαν θα σταθεί όπως πάντα πλησίον της αξιαγαπήτου κυβέρνήσεως του, όπως εξ άλλου τον εξαναγκάζομεν να πράττει από την ένδοξην εκείνην στιγμήν όταν αι ανάγκαι επέβαλλον την άνοδον αυτής ταύτης της κυβέρνησης εις το πηδάλιον της χώρας-αποικίας.

    Όστις πολίτης συλληφθεί κατέχων σημαίαν Ελληνικήν ή Βυζαντινήν χρώματος κιτρίνου (αι ερυθραί επιτρέπονται καθ όσον προσομοιάζουν εις την Αλβανικήν) ή συγγράμματα εις άτινα αναφέρονται οι κομμουνισταί ως εχθροί της αποικίας ή αναφέρεται ασυστόλως υπέρ του Έθνους, του Γένους ή της Πατρίδος, θα καταστέλλεται βιαίως και δια ροπάλου, έως την οριστικήν του σίγασην, δια τον καλόν του Λαού. Ομοίως θα αντιμετωπίζονται και οι αναφερόμενοι σε όρους όπως Δημοκρατία, Ελευθερία και εις την κατάπτυστον έννοιαν της του "Λαού εξουσίας ". Τέλος, καλόν και ωφέλιμον είναι να γνωρίζει ο πιστός εις την εξουσίαν μας Ελληνικός Λαός, ότι όλαι αι νομοθετικαί ρυθμίσεις δια τας πράξεις αυτάς, έχουν ήδη προ πολλού εισαχθεί εις το νομικόν οπλοστάσιον του κράτους-αποικίας.

    Παρακαλούνται, όλαι αι συμμορίαι αι συμμετέχουσαι είς το «Συνταγματικόν- Μνημονιακόν τόξον», οίτοι το Πανελλήνιον Σοσιαληστρικόν Κίνημα, το Κόμμα της Νέας Σαμαροκαρατίας και οι φίλτατοι υπηρέτες αυτών, ήτοι τα ιδιωτικά συμφέροντα, οι έμμοισθοι κονδυλοφόροι και οι αγαπητοί καναλάρχαι να συνεχίζουν την εμφανή των στήριξην. Αι υπόλοιπαι δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», οίτοι κυρίως αι δυνάμεις της «αριστεράς», παρακαλούνται να συνεχίσουν όπως πάντα, την έμμεσήν των στήριξην και νομιμοποίησην ημών, διά της σιωπής των, την ιδεολογικήν προπαγάνδαν αλλά και την στήριξην της καταστολής της οποιαδήποτε ψεύδο-πατριωτικής ή ψεύδο-Δημοκρατικής έκφρασης ή έκφανσης γεννηθεί εν τω μέσω του Λαού.

    ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωσις!
    ΖΗΤΩ Δανειακή Σύμβασις και το Μνημόνιον!
    ΖΗΤΩ η Κυβέρνησις Εθνικής Κωλοτούμπας!

    Η αυτού αχρειότης
    Αντώνιος Κομανέτσις
    ΥΓ. Χαιλ Μέρκελ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών