Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ – ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

maxresdefault

Πολιτικοί αναλώσιμοι σε σκοπιμότητες, Έλληνες πολίτες «νεκροί» από υπερβολική δόση κοινωνικής απάθειας… λοβοτομημένοι ανισόρροποι ψηφοφόροι του «δημοκρατικού» τόξου, που είναι συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί της κατάντιας μας.
Κάθε λόγος έχει κι αντίλογο… Ωστόσο για κάποιους ψευτο-πολιτικούς και ψευτο-δημοσιογράφους ο μόνος αντίλογος είναι ΤΟ ΨΕΜΑ και η ΑΠΑΤΗ… Όταν υπηρετείς το σαθρό πολιτικό τους σύστημα, όταν είσαι πιόνι τους, ξεχνάς αυτό που ορκίστηκες να κάνεις ως λειτούργημα.
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η.....
εγχώρια δημοσιογραφία δείχνει το ποιόν της και οφείλω να υπενθυμίσω στα σάπια Μ.Μ.Ε. να τηρήσουν τον δικό τους κώδικα επαγγελματικής ηθικής και κοινωνικής ευθύνης.
Ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει:
1. Να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση ΟΛΗΣ της αλήθειας.
2. Να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών.
3. Να μεταδίδει την πληροφορία και την είδηση ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ από τις προσωπικές πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, φυλετικές και πολιτισμικές απόψεις ή πεποιθήσεις του.
4. Να ερευνά προκαταβολικά, με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση των συνεπειών, την ακρίβεια της πληροφορίας ή της είδησης που πρόκειται να μεταδώσει.
5. Να ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ χωρίς χρονοτριβή, με ανάλογη παρουσίαση ανακριβείς πληροφορίες και ψευδείς ισχυρισμούς, που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη του ανθρώπου και του πολίτη.
Ντροπή σας για την επιλεκτική και ψεύτικη ενημέρωση.
Ακόμα χειρότερος από την ανέχεια είναι ο εξευτελισμός… Ας σταματήσει επιτέλους το “Πόσο κάνεις; Αγοράζω”… Θέλουμε δικαιοσύνη. Την ώρα της δικαιοσύνης περιμένουμε. Την ώρα της τιμωρίας. Και πρέπει να παραμείνουμε ζωντανοί, είναι χρέος μας .
Πλησιάζουν οι εκλογές, πέφτουν ένα – ένα τα τραπουλόχαρτα της διαφθοράς, η ψήφος του Έλληνα πολίτη θα είναι το «όπλο» υπεράσπισής του, με αυτό το «όπλο» θα καταφέρει να ορθώσει ανάστημα ψηφίζοντας τον ένα και μοναδικό συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα πολεμήσει για Εθνική κυριαρχία, το μόνο συνδυασμό που θα υπερασπιστεί την πραγματική ελευθερία της Πατρίδας μας και θα παλέψει για την αξιοπρέπεια του Έλληνα.
Αφήνω για το τέλος ένα απόσπασμα από το ποίημα του Ανδρέα Κάλβου «Ελπίς Πατρίδος»… Ωδή ελευθερίας για την Ελλάδα μας.
“Προ της Ελλάδος του ιερού, χορώ συμπεπλεγμένας, Ελευθερίαν και Μούσας, θάνατον θέλω.”
Πιστεύω σε ό, τι με κάνει να ελπίζω. Ψηφίζω Ελληνική Αυγή στις εκλογές του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών