Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

Η αξιοπιστία των πολιτικάντηδων σαν τον Αρούλη... Φεβρουάριος του 2014: "ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"... Μάιος 2014: "ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ"

Spiliotopoulos
Αναρωτιούνται πολλοί γιατί αποστρεφόμαστε τους ποικιλόχρωμους πολιτικάντηδες, γιατί τους χαρακτηρίζουμε «παπατζήδες» κ.τ.λ., και γιατί τους θεωρούμε παραδείγματα προς αποφυγή.
Θα σας δώσουμε ένα καλό και… φρέσκο παράδειγμα. Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Αρούλης ο… πλουμιστός, εμφανίστηκε στο κανάλι του Μπόμπολα και για να δείξει πόσο σίγουρος είναι για τη… νίκη του στον δήμο Αθηναίων, δήλωσε το εξής: «Αποχωρώ από την πολιτική αν δεν εκλεγώ στη δημαρχία».
Οι εκλογές ήρθαν, ο Αρούλης όχι μόνο δεν εξελέγη δήμαρχος, αλλά δεν πέρασε ούτε καν στον 2ο γύρο (κάτι που συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ με υποψήφιο της ΝΔ στον συγκεκριμένο δήμο, από το 1974 μέχρι σήμερα – δηλαδή πλήρης αποτυχία…). Αλλά, ακόμα να.....
ανακοινώσει την αποχώρησή του από την πολιτική…
Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα προαλείφεται και για… υπουργός! Κι έχει και… προτίμηση το υπουργείο Πολιτισμού. Ιδού τι γράφει ο «Βηματοδότης»:
«Για τι παλεύει ο Άρης
Στο Κολωνάκι βρέθηκε  ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και μία κυρία τον ρώτησε: «Υπουργείο Υγείας ή υπουργείο Παιδείας πάτε;». Και ο κ. Σπηλιωτόπουλος με το γνωστό του χαμόγελο απάντησε: «Ακόμη το παλεύω». Παλεύει όμως πώς και πού; Έμαθα ότι ούτε για το Υγείας ενδιαφέρεται ούτε για το Παιδείας. Θέλει Πολιτισμού. Τελεία και παύλα».
Τα συμπεράσματα (και οι χαρακτηρισμοί…) δικοί σας!

2 σχόλια:

  1. Το κακό είναι ότι δεν γίνηκε δήμαρχος ο Κασιδιάρης και δεν θα έχουμε την τύχη να δούμε τον Ευαγγελόπουλο να ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ.

    Ρε λέτε να άκουσαν την απειλή του οι Αθηναίοι και να μη ψήφισαν μαζικά να βγει δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καλά δεν μπορώ να καταλάβω...
    Εσείς οι Αθηναίοι, δεν μπορείτε να κάνετε
    μιά φορά χωρίς Π@ύστη δήμαρχο;;;
    Μετά από αυτά τι να σου κάνει και ο Ηλίας...
    Όλο το "συνδικάτο" κι αυτός απέναντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών