Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

ECONOMIST: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

960027_224675611031229_1647427822_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Με τίτλο «Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερο», σχολιάζει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό “Economist” το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, καθώς –όπως παρατηρεί- «η συγκυβέρνηση δεν είναι πιο ασταθής από ότι πριν από τις εκλογές».
Ωστόσο, σημασία έχει ότι το περιοδικό (το οποίο είναι δημοσιογραφικό όργανο των παγκόσμιων ελίτ, κοινώς των διεθνών τοκογλύφων…), προαναγγέλλει ένα νέο πακέτο μέτρων (δηλαδή ένα νέο Μνημόνιο…), το οποίο όμως δεν προσδιορίζει χρονικά (οι… κακές γλώσσες μιλάνε για φθινόπωρο…). Και για να καθησυχάσει τους αναγνώστες του (που ασφαλώς και.....
ανησυχούν μήπως πέσει λόγω του επικείμενου Μνημονίου η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων τους, πριν προλάβουν να κατασπαράξουν τον εθνικό πλούτο της πατρίδας μας), τους ενημερώνει ότι η ψήφιση του νέου Μνημονίου θα γίνει ευκολότερα με τους 5 (και όχι τους 6…) βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Ιδού το δημοσίευμα – προάγγελος του νέου Μνημονίου:
«Ο συνασπισμός του κ. Σαμαρά έχει πλειοψηφία μόλις δύο εδρών στο κοινοβούλιο, αλλά ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει τώρα ελπίδα να κερδίσει ξανά γνωστούς αποστάτες, που είναι ανεξάρτητοι βουλευτές. Με τους έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να είναι απόντες, εν αναμονή της δίκης τους, θα είναι ευκολότερο για τον κ. Σαμαρά να περάσει από τη Βουλή άλλον ένα γύρο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούν η ΕΕ και το ΔΝΤ. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές αποτελούν προϋπόθεση για να συνεχίσουν οι συζητήσεις με τους ξένους πιστωτές της Ελλάδας για ελάφρυνση του χρέους, που δεν είναι βιώσιμο…».
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί απορρίπτονται οι αιτήσεις αποφυλακίσεως του Αρχηγού και των βουλευτών μας. Επειδή –μεταξύ των άλλων- θα δυσκολέψουν την ψήφιση του νέου Μνημονίου της πλήρους εξαθλιώσεως του ελληνικού λαού!
(ΥΓ): Αλήθεια, τι κάνουν οι εκτός Χρυσής Αυγής… «αντιμνημονιακοί» (ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένοι, κ.λπ.) γι’ αυτό; Συναινούν στη συνέχιση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ προφυλάκισης! Άρα, διευκολύνουν τα αντιλαϊκά σχέδια των Σαμαροβενιζέλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών