Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

ANTINEWS: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…) ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ… ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ!

1417527_327834884021334_1464879323_oΈνα –εκ πρώτης όψεως- τρελό σενάριο κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική πιάτσα. Και τα αποκαλυπτήρια αυτού του σεναρίου, τα κάνει όχι όποιος κι όποιος, αλλά το σαμαρικό antinews. Πιο συγκεκριμένα, το σενάριο προβλέπει «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» από τώρα (δηλαδή από την επομένη των εκλογών της 25ης Μαΐου), με αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη, πρωθυπουργοποίηση του Δραγασάκη (φέρτε μας τον φρούραρχο!) και στήριξη της συγκυβέρνησης αυτής (της… εθνικής σωτηρίας) από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ! Ιδού τα βασικά σημεία του άρθρου:
«Οι ψίθυροι για μεταβατικό πρωθυπουργό Δραγασάκη και ο ρόλος του Τσίπρα
Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει και οι ψίθυροι σε.....
διάφορους κύκλους για την επόμενη μέρα. Στ’ αυτιά μας φτάνουν απίστευτα εκ πρώτης όψεως πράγματα που η βασιμότητά τους ελέγχεται. Ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι λέγονται ή πιο σωστά ψιθυρίζονται έχει τη σημασία του και τη σκοπιμότητά του.
Σ’ αυτά που ακούγονται είναι ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών, να επιδιωχθεί από ορισμένους κύκλους μια «ήπια» όπως τη χαρακτηρίζουν άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μέσω της δημιουργίας μιας μεταβατικής κυβέρνησης απ’ την παρούσα βουλή με πρωθυπουργό το Γιάννη Δραγασάκη! Βέβαια το «ήπιο» αυτό σενάριο προϋποθέτει κατάσταση αποστασίας από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για την εκπαραθύρωση του Αντώνη Σαμαρά ώστε μαζί με τη ΔΗΜΑΡ, μέρος των ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ να σχηματιστεί αυτή η κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα μιλάμε για σενάριο πολιτικής ανωμαλίας… Αυτό πάντως που είναι βέβαιο είναι ότι όποιοι προκρίνουν το σενάριο Δραγασάκη για μεταβατικό πρωθυπουργό μάλλον επιδιώκουν ένα γερό ανακάτεμα στην τράπουλα του πολιτικού παιχνιδιού που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η πολιτική ζωή της χώρας απ’ τη μεταπολίτευση και εντεύθεν…».
Βεβαίως, η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, δεν εξηγεί επαρκώς πως προέκυψε ένα τέτοιο σενάριο και από ποια ανάγκη θα επιβληθεί. Θα σας πούμε εμείς:
Όταν λέει ότι το σενάριο αυτό θα παίξει «ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών», εννοεί ότι κάτι τέτοιο θα προκύψει ως ανάγκη του συστήματος μετά από κάποιο συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα. Ποιο μπορεί να είναι αυτό; Να αναδειχθεί στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα, ή δεύτερο με υψηλά ποσοστά και με πολύ μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και να καταβαραθρωθούν η ΝΔ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, η ΡΗΜΑΔ και το απόκομμα Καμμένου. Έτσι ώστε, επικαλούμενοι οι του… συνταγματικού τόξου, τον άμεσο κίνδυνο… εκφασισμού της χώρας σε περίπτωση προώρων βουλευτικών εκλογών, να στήσουν τη «μεγάλη συγκυβέρνηση», από την παρούσα βουλή!
Σας φαίνεται ολίγον… τραβηγμένο; Να μη σας φαίνεται, γιατί όπως παρατηρεί και η (διαδικτυακή) φωνή του Σαμαρά, που το αναδεικνύει, «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά»! Και σε κάθε περίπτωση να είστε σε διαρκή ετοιμότητα, γιατί έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών