Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

Ομολογία παρέμβασης των τοκογλύφων από τον Βενιζέλο: "Οι «νταβατζήδες» μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Εμείς απλά υπακούσαμε..."


Βενιζέλος: Οι «νταβατζήδες» μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Εμείς απλά υπακούσαμε...

Έχει αρχίσει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα της συνάντησης κορυφής στις Κάννες. Θυμίζουμε ότι με προ ημερών δημοσίευμα των Financial Times αποκαλύφθηκε ότι ο Μπαρόζο και η Μέρκελ αποφάσισαν ο Παπαδήμος να κυβερνήσει την Ελλάδα μετά την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν σε αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού ο πανικός των ξενόδουλων του μνημονίου, τους ώθησε σε δηλώσεις εν πανικώ. Τελευταίο «ευτράπελο» είναι οι δηλώσεις Βενιζέλου επί του θέματος, οι οποίες αν απηχούν την αλήθεια δημιουργούν ένα μείζον ζήτημα για το «ποιος εξουσιάζει αυτόν τον τόπο».
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο, η Financial Times είναι ανακριβής, αφού τον Παπαδήμο τον επέβαλαν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι» και όχι ο Μπαρόζο και η Μέρκελ.
Είτε ισχύουν οι ισχυρισμοί των Financial Times, είτε......
ισχύουν οι ισχυρισμοί Βενιζέλου, έχει διαπραχθεί έτσι και αλλιώς εσχάτη προδοσία και κατάλυση του πολιτεύματος.
Από τη στιγμή που κάποιος παράγοντας είτε επιχειρηματικός, είτε αλλοδαπός, «επιβάλλει» τον πρωθυπουργό της χώρας, έχουμε κατάλυση του πολιτεύματος, αφού ο μόνος αρμόδιος για να «επιβάλλει» τον πρωθυπουργό είναι ο κυρίαρχος λαός και ουδείς άλλος.
Η δήλωση Βενιζέλου φέρνει μοιραία στο νου και πάλι την φράση του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη που είχε πει: «Αυτοί οι εγκληματίες δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, άλλα ΜΜΕ. Καθένας απ´ αυτούς ή είχε δικό του ΜΜΕ - εφημερίδα ή κανάλι - ή είχε μισθώσεις ΜΜΕ. Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού υπάρχει διαπλοκή. Όσον αφορά τη διαπλοκή στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ. Εδώ είναι ανάποδα: οικονομική ελίτ, ΜΜΕ και τρίτη η πολιτική ελίτ. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής παίζουν μειωμένο ρόλο. Τα πολιτικά πρόσωπα παίζουν τριτεύοντα ρόλο στη διαπλοκή».
Οι «νταβατζήδες», οι ίδιοι άνθρωποι που πολεμούν νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, κατά Βενιζέλο, επέβαλλαν την πρωθυπουργία Παπαδήμου. Το μόνο που έπραξαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος και Σαμαράς, είναι απλώς να πουν για άλλη μία φορά «ΝΑΙ» στις διαταγές των αφεντικών τους στις κατασκευαστικές εταιρείες, τα κανάλια και τις εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών