Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

Χρήστος Παππάς: Ψήφισε Χρυσή Αυγή, πέρνα στην Εθνική Αντίσταση!



Άρθρο του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα "Εμπρός"
«... Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών».
Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι.....
μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών. Κρατηθήκατε και κρατιέστε όρθιοι, περήφανοι και δυνατοί μέσα από το ανθελληνικό πογκρόμ των τελευταίων μηνών. Μέσα από δολοφονίες, διώξεις και ατελείωτη λάσπη. Κρατήσατε από την μια ψηλά την Σημαία και από την άλλη την Τιμή και αξιοπρέπεια της Ιδέας μας και της Πατρίδας.
Καλείσθε αύριο όχι μόνο να ψηφίσετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μα και να θεμελιώσετε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της Ελευθερίας. Με την ψήφο σας λέτε ΟΧΙ στην «μικρή και έντιμο Ελλάδα», λέτε ΟΧΙ στο σημερινό θλιβερό προτεκτοράτο των ασπόνδυλων πολιτικών αρχηγών. ΟΧΙ στην ξενοκρατία και την υποταγή. Λέτε ΟΧΙ στο εθνοκτόνο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας. Λέτε ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και την οικονομική ολιγαρχία. ΟΧΙ στην τυραννία των τραπεζών και των πολυεθνικών. Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων. ΟΧΙ στο νέο σχέδιο Ανάν ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και τον εκτουρκισμό. Λέτε ΟΧΙ στην ξενική εισβολή. ΟΧΙ στην αθεΐα, τον αφελληνισμό και την ηδονοκρατία όπου «όλα επιτρέπονται».
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, Η ψήφος σας, ο αγώνας σας σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία δεν είναι άρνηση. Δεν αποτελεί η ψήφος σας ψήφο διαμαρτυρίας. Η ψήφος σας, ο αγώνας σας σήμερα αλλά και μετά τις εκλογές είναι μία κατάφαση, μία απόφαση ζωής για Αγώνα και Νίκη. Για να πραγματώσουμε την Εθνική μας Ιδέα που θα κάνει την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Δυνατή, τον Λαό μας και πάλι υπερήφανο και ευτυχισμένο.
Γι’ αυτό όλοι εμείς λέμε ΝΑΙ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ. Λέμε ΝΑΙ στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην κοινωνική αλληλεγγύη ΝΑΙ στην Ορθοδοξία και την Ελληνική Παράδοση. Λέμε ΝΑΙ στο αύριο και την Ελληνική νεολαία. Λέμε ΝΑΙ στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
ΝΑΙ στο Εθνικό Κράτος μέσα στην Ευρώπη των ισοτίμων και ελευθέρων Λαών. ΝΑΙ στην πρόοδο και την αξιοπρέπεια ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες η ψήφος μας σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ και μόνον ΕΛΛΑΔΑ. Όλοι μαζί για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πέρνα στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Πολιτικός κρατούμενος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών