Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

Τρέμει ο Guardian την επέλαση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή


Τρέμει ο Guardian την επέλαση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή

Η γνωστή βρετανική εφημερίδα Guardian στην ιστοσελίδα της φιλοξενεί άρθρο με τον τίτλο "Η Χρυσή Αυγή βγάζει τις μπότες και φοράει κοστούμια" προϊδεάζοντας για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής.
Αρχικά ο Guardian επισημαίνει πως στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές, βρίσκει κανείς καθηγητές πανεπιστημίου, χειρουργούς, δικηγόρους, επαγγελματίες και έναν πρώην διοικητή του ευρωστρατού.
Στην συνέχεια αναφέρεται στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τα ποσοστά στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ενδεικτικά, με τον Ηλία Κασιδιάρη να υποσημειώνεται στο άρθρο, για το ποσοστό που έλαβε ως υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων. Ο Guardian σημειώνει ότι.....
η δυναμική του κόμματος είναι αυξανόμενη γεγονός που προκαλεί έκπληξη στους αναλυτές.
Προκρίνεται το παράδειγμα του Κολωνακίου, όπου θεωρείται η περιοχή της μόδας και της αστικής τάξης, για να καταδείξει η εφημερίδα το μέγεθος της επιρροής της Χρυσής Αυγής. Σημαντική είναι και η άποψη των πολιτών γιατί ψηφίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Η εφημερίδα δίνει το λόγο σε ανθρώπους που αποφάσισαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή κι αυτοί εξηγούν το σκεπτικό τους. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δεληγιάννης, ο οποίος αποφάσισε να ψηφίσει το κόμμα λέει: «Είναι μια ψήφος διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε φασίστες ή ναζιστές, αλλά αυτό το σύστημα είναι εντελώς σάπιο, εντελώς διεφθαρμένο, που αφήνει τους μετανάστες να σκοτώνουν. Και επειδή γνωρίζουμε ότι το σύστημα μισεί τη Χρυσή Αυγή και χρησιμοποιεί τα πάντα που έχει στη διάθεσή της για την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής, επειδή αυτή θέλει να χτυπήσει το σύστημα».
Ο Γιάννης Κολίδης, νομικός σύμβουλος, που εργάζεται σε ένα υπουργείο της κυβέρνησης συμφωνεί με τα παραπάνω και επαυξάνει: «Αυτό που αισθάνομαι είναι οργή και η Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση σε αυτό». Παραδέχεται ότι δεν έχει πει στους συναδέλφους του τις προθέσεις του, αλλά όπως λέει, «Κοιτάξτε, είναι καλά παιδιά. Εάν μπουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τις πολιτικές της λιτότητας, την εκμετάλλευση και την παγκοσμιοποίηση που μας έχει φέρει σε αυτό το χάος».
Την Κυριακή η Χρυσή Αυγή θα έχει καταγράψει έναν εκλογικό θρίαμβο με διεθνή αντίκτυπο που θα δικαιώσει τους άδικα προφυλακισμένους και αθώους έγκλειστους Συναγωνιστές, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για να ανατείλει και στην Ευρώπη η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών