Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 25, 2014

Πρώτο Θέμα: Απογοήτευση στο "συνταγματικό τόξο" για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή βγαίνει τρίτο κόμμα, κόντρα στην πολεμική και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος. Το συστημικό protothema.gr εκφράζει την ανησυχία του κλεπτοκρατικού τόξου για το εκλογικό αποτέλεσμα, με το εξής άρθρο:

«Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll, η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει την απειλή και τους φόβους των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών ότι...
θα αναδεικνυόταν σε τρίτο κόμμα.
Το πρώτο exit poll, που αφορά στο 75% των εκλογέων, δίνει στη ΧΑ ποσοστό 8%-10%, οριακά πάνω από αυτό της «Ελιάς», η οποία βρίσκεται στο 7%-9%.

Την αποδοκιμασία, την απογοήτευση και την ανησυχία τους για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έσπευσαν να εκφράσουν πολιτικά πρόσωπα απ' όλο το συνταγματικό τόξο, καθώς και προσωπικότητες εκτός πολιτικής, που φιλοξενούνται στα τηλεοπτικά εκλογικά πάνελ.

Πάντως, από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και αισιοδοξούν πως το ποσοστό τους τελικά θα είναι διψήφιο» 


Η Χρυσή Αυγή έχει ανέλθει από την πέμπτη θέση το 2012, στην τρίτη θέση μέσα σε δύο χρόνια και με διψήφια ποσοστά. Η Χρυσή Αυγή πρωταγωνιστεί στα πολιτικά δρώμενα, ακόμα και αν είναι αποκλεισμένη από όλα τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών