Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 25, 2014

Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Άρθρο της υπ. Ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην εφημερίδα "Εμπρός".

Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είμαι Έλληνας. Γιατί πιστεύω στις δυνάμεις του Έθνους μου, αντλώ δύναμη από την Ιστορία και τον Πολιτισμό μου και ατενίζω με Πίστη και Αυτοπεποίθηση το Μέλλον.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί τα κόμματα του κατεστημένου διχάζουν τον λαό μας. Ο Εθνικισμός μας ενώνει γιατί για μας πάνω απ’ όλα είναι η Πατρίδα.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι το πολιτικό κίνημα που διώκεται από ένα σύστημα διεφθαρμένων και πολιτικών που διαπλέκονται με μεγαλοεργολάβους και ΜΜΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων».
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί.....
τα συμφέροντα που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάος, έχουν αποκλείσει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο στηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από τον δημόσιο λόγο.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί άντεξε τις ύβρεις και τους διωγμούς που θα είχαν συντρίψει οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Γιατί έχει, επομένως, το σθένος και τους ανθρώπους που θα προασπιστούν αποφασιστικά τα δίκαια του Ελληνικού λαού, τα δίκαια του Έθνους και της Πατρίδας.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί λέει την αλήθεια μέσα στην Βουλή των διαπλεκόμενων και των προσκυνημένων. Γιατί είναι οι μόνοι που διώκονται για τις Ιδέες τους. Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί θέλω να δείξω στο πολιτικό κατεστημένο που διέφθειρε το λαό μου, που οδήγησε στην απελπισία 7.000 Έλληνες αυτόχειρες και κατέστρεψε οικονομικά χιλιάδες άλλους, ότι υπάρχουν Έλληνες ασυμβίβαστοι και γενναίοι που θα τους βρουν απέναντί τους.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι η μόνη που αντιστέκεται στα ανθελληνικά σχέδια ξεπουλήματος και προδοσίας της Πατρίδας. Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί δεν δέχομαι να με ξεγελάνε και να με υποτιμούν. Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί θέλω μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα, ισότιμη και υπερήφανη στην Ευρώπη των Εθνών και όχι των Τραπεζιτών.
Στις 25 Μαΐου δεν ψηφίζεις απλά. Αντιστέκεσαι εθνικά. Στις 25 Μαΐου ψηφίζεις Ελλάδα.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υπ. Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών