Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Βόμβα Βούτση: Δεν υπάρχουν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής - Αστείες οι κατηγορίες!


Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, Νίκος Βούτσης αποκάλυψε στον Real FM ότι τα στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία τύχη στο Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι: «Υπάρχει μία βάση στο ότι τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων.

Να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε...
μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό, δε μπορεί με βάση αυτό να γίνεται η όλη ιστορία και δημιουργείται στον κόσμο ένα κούμπωμα».

Όπως σημείωσε ο Βούτσης «Χρειάζεται σε βάθος να πάει αυτή η ιστορία. Αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή. Θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου».

Όσο αφορά το «βάθος» ο Βούτσης εννοεί να γίνει περαιτέρω έρευνα στις καταγγελίες των ανώνυμων ψευδομαρτύρων, των οποίων βέβαια τα στοιχεία είναι γνωστά, για κάτι σκοπευτήρια, κρύπτες σε μοναστήρια και σφαγές αμνοεριφίων.

Επισημαίνουμε λοιπόν στον κ. Βούτση ότι η αντιτρομοκρατική όργωσε κυριολεκτικά μονές, στάνες, βουνά, λαγκάδια και δεν βρήκε τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Έτσι λοιπόν μετά από 8 μήνες εξονυχιστικών ερευνών το μόνο που έχει βρεθεί είναι τα νόμιμα κυνηγετικά και βουλευτικά όπλα που είχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις οικίες τους και για τα οποία κατηγορούνται!

Με βάση όλα τα παραπάνω έχουμε πλέον την ομολογία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Σύριζα που λέει ξεκάθαρα ότι συντάσσονται με τον Σαμαρά και στέλνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες που ελέγχει από τον Αθανασίουόπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. 8 ΦΥΣΙΓΓΙΑ; Τι λέτε τώρα; Τόσα πολλά; Ίσα με ολόκληρη την φυλή των Απάτσι σκοτώνεις με αυτά. Σαν δεν ντρέπονται λίγο. Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε για να πιστέψουμε τέτοια αισχρά ψεύδη; Πόσο πρόβατο ή πόσο κουμμουνιστοσυριζαίος πρέπει να είναι κανείς για να τα πιστέψει αυτά; Τα αμνοερίφια που έσφαζαν οι Χρυσαυγίτες στην στάνη του Μίχου τα έβαλαν τουλάχιστον στην κατάψυξη; ή τα άφησαν εκτός ψυγείου; Τουλάχιστον αύριο μεθαύριο ρε συναγωνιστές να κανονίσουμε να μαζευτούμε να ψήσουμε κάνα κοψίδι, να πιούμε ένα κρασί βρε αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών