Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Πανικός στα «Νέα» για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής


Πανικός στα «Νέα» για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής

Πανικόβλητα τα διάφορα «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης από την συνεχή ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  δείχνουν τον φόβο τους μέσα από τα ίδια τους τα κείμενα.
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος των «Νέων», σε άρθρο του με τίτλο «Με τον φόβο της κάλπης», δείχνει τον πανικό που διακατέχει το κυβερνητικό επιτελείο για την μεγάλη επιτυχία που θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επερχόμενες εκλογές.
Αφού στην αρχή βγάζει εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα για την κοινοβουλευτική συνοχή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στη συνέχεια λέει τα εξής: «Τι θα γίνει όμως αν......
η ΧΑ πάρει υψηλό ποσοστό στις ευρωεκλογές; Αν δηλαδή διαφανεί μια απόλυτη αναντιστοιχία ανάμεσα σε όσα συμβαίνουν σε πρώτο πολιτικό πλάνο και στο εκλογικό σώμα. Διαφορετικά ειπωμένο: τι θα γίνει αν βουλευτές και στελέχη της ΧΑ εγκαταλείψουν ο ένας τον άλλο, δεν τους εγκαταλείψουν όμως οι ψηφοφόροι τους; Η προοπτική αυτή πλανάται πάνω από το πολιτικό σύστημα καθώς τείνει να αντιστραφεί μια παλαιότερη παραδοχή.
Αυτή προεξοφλούσε ότι ο Άρειος Πάγος θα έθετε εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή ή την Εθνική Αυγή ή οτιδήποτε συναφές, στη λογική ότι ένα κόμμα που ερευνάται ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να μετέχει σε εκλογές. Κρίνοντας όμως από τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 αλλά και τις ενδείξεις του ρεπορτάζ, το ενδεχόμενο αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Από εκείνο όμως το σημείο και μετά, τα πράγματα περιπλέκονται. Κάποιες δημοσκοπικές εκτιμήσεις επιμένουν να δίνουν στη ΧΑ ποσοστό διψήφιο στις ευρωεκλογές. Τι θα σημαίνει αυτό; Πώς συμβιβάζεται δηλαδή η διπλή εικόνα ενός κόμματος που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση στη Βουλή, αλλά παραμένει δημοφιλές και απαιτητό στη βάση; Θα είναι μια – ομολογουμένως πολύ δυσάρεστη – επιβεβαίωση ότι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας έχει ξινίσει και στρίψει πολύ δεξιά για τα καλά. Θα είναι επίσης ένα καμπανάκι για το πώς θα εξελιχθούν τα πολιτικά πράγματα τα επόμενα χρόνια».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητρόπουλος είναι ο δημοσιογράφος εκείνος, ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τη δίωξή μας «Νομική ακροβασία», ενώ σ’ άλλο κείμενό του είχε ομολογήσει ότι «επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες» σε «συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται» αφού συνομίλησαν, «τελικώς επέλεξαν τη δικαστική οδό».
Από τις θριαμβολογίες του παρελθόντος ο συστημικός δημοσιογράφος έχει περάσει πλέον σε μια έκδηλη ανησυχία για το τι θα γίνει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ουσιαστικά ο υπάλληλος του ΔΟΛ προετοιμάζει το έδαφος για το βράδυ της 25ης Μαΐου, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  θα έχει επιτύχει έναν πραγματικό εκλογικό θρίαμβο. Επειδή, όμως, το θράσος του συμβαδίζει με την αμάθεια και την ασχετοσύνη, αν θέλει να δει «εικόνα ενός κόμματος που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση στη Βουλή», ας απευθυνθεί στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ας διαπιστώσει πόσοι βουλευτές τους έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ή διαγραφεί εδώ και δύο χρόνια.
Θα μπερδευτεί στο μέτρημα, τόσοι πολλοί που είναι… Όντως, το καμπανάκι θα χτυπήσει και θα έχει διπλή έννοια. Θα είναι πένθιμη καμπάνα για τα τουμπανιασμένα πολιτικά πτώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν στις 26 Μαΐου και παράλληλα θα είναι καμπάνες αναστάσεως για την Πατρίδα και τον Λαό, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνεται ο κυρίαρχος πολιτικός πρωταγωνιστής για τα επόμενα χρόνια.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών