Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 8.602 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ VODAFONE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΣΑ;

nsaparakolothiseis
Φυσικά και δε μας προκαλεί σοκ η είδηση που βγαίνει από «Έκθεση Γνωστοποίησης» (Disclosure Report) 40.000 σελίδων, της εταιρείας Vodafone, που βγήκε στη δημοσιότητα και υποστηρίζει ότι κρατικές υπηρεσίες των 29 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, πολλές φορές δίχως καν να ζητήσουν την άδειά της, υποκλέπτουν και καταγράφουν τις συνομιλίες πολιτών από κινητά τηλέφωνα, έχοντας εγκαταστήσει στο δίκτυό της – όπως και στα δίκτυα άλλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων- συστήματα άμεσης πρόσβασης.

Σύμφωνα με την βρετανική Guardian, η......
έκθεση αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι οι κυβερνήσεις παρακολουθούν τις συνομιλίες και τις κινήσεις των πολιτών τους. Σύμφωνα πάντα με την Guardian, που επικαλείται στοιχεία βασισμένα στα δεδομένα της Vodafone και κυβερνητικές πηγές, μόνο στην Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων έχουν υποβληθεί 8.602 αιτήματα για πρόσβαση σε στοιχεία τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων πελατών της εταιρείας, για το έτος 2013. Κι αυτά τα στοιχεία αφορούν την επίσημη παρακολούθηση (για τηλέφωνα μιας μόνο εταιρείας…), φανταστείτε πόσες παρακολουθήσεις γίνονται ανεπισήμως (στους πελάτες όλων των εταιρειών…).

Έχουμε δημοκρατία ε;

2 σχόλια:

  1. H VODAFONE ανήκει σε Εβραίους της Αγγλίας. Δεν είναι τυχαίο ότι διευθυντής της καρτοκινητής στην Ελλάδα είναι ο Εβραίος Αλμπέρτο Μπουρλάς. Προηγουμένως κατείχε διευθυντική θέση στην Wind η οποία με την αποχώρηση του Αιγύπτιου Σαουίρις και την κεφαλαιοποίηση των δυσβαστάχτων δανείων της προς εβραϊκά κεφάλεια, ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια εταιρια που εχει σημα το 666 τι περιμενεις ;πιο παλια ειχε και τα τρια εξαρια ,το ενα μαλιστα ηταν αναποδα .τωρα αφησαν μονο το μεγαλο ,το δρακοντα τον αρχαιο ,τον αντιχρηστο και το θηριο τα εβγαλαν προς το παρον δεν ξερω για ποσο .Αν προσεξετε παλαιοτερες αφισες της βονταφον θα τα δειτε.[βεβ. οι αλλες εταιριες τα εχουν κρυμμενα.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών