Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

Η δικτατορία των greeklish

“...Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη Θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική των ΗΠΑ... “
 
Χένρι Κίσινγκερ
 
 
Αυτά τα πολύ συμπαθητικά λογάκια έχει πει για την δυσκολοκυβερνησία και την ατιθασότητα που μας χαρακτηρίζει ως Έθνος, Λαό και Φυλή ο εβραϊκής καταγωγής Χένρι Κίσινγκερ. Όταν πρόκειται για τον παγκόσμιο Σιωνισμό, την παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία υλοποιείται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας (Λέσχη Bildelberg, Αμερικανο-Εβραϊκό Λόμπυ κτλ...) είμαστε όντως πολύ ατίθασοι και ....δυσκολοκυβέρνητοι, πράγμα το οποίο έχουμε ιερό καθήκον στους προγόνους και απογόνους μας να συνεχίσουμε να κάνουμε εν ονόματι την Εθνικής Κυριαρχίας και της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Εξάλλου είναι πολύ γνωστό σε όλους μας ότι από τα ξένα κέντρα εξουσίας (Κομμισιόν, Ε.Ε. και Αμερική) προέρχονται οι εντολές για το σύνολο των πολιτικών διώξεων που υφίσταται το κίνημά μας. Δίνουμε υπόσχεση Τιμής και Αίματος ότι εμείς οι Έλληνες και ακόμα περισσότερο εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν θα συνετιστούμε στα πλαίσια της παγκόσμιας εξουσίας όπως οραματίζεται ο Κίσινγκερ.
 
Πολύ ορθά, για τα δικά του συμφέροντα, ο Χένρι Κίσινγκερ θέλει να χτυπηθεί βάναυσα η Γλώσσα μας, οι Θρησκευτικές μας παραδόσεις και τα πνευματικά και ιστορικά μας αποθέματα διότι όλα αυτά αποτελούν τα θεμέλια της καθημερινής ζωής και πρακτικής του ζωντανού οργανισμού που ονομάζεται Έθνος και Φυλή. Όσον αναφορά τη Γλώσσα, με την οποία θα ασχοληθεί το παρόν κείμενο, τα μέσα πλήξης της αποτελούν τα γνωστά σε όλους μας Greeklish όσον αναφορά τη γραφή και η αργκό αμερικανικού τύπου όσον αναφορά τη προφορική. Μια τόσο πλούσια και παλιά γλώσσα όσο η Ελληνική, μια γλώσσα που ξεχωρίζει σε παγκόσμια κλίμακα λόγο της πολυπλοκότητας της, της σύνθεσής της και του επιπέδου δυσκολίας εκμάθησής της βάλλεται από τη μόδα των Greeklish, ενός γλωσσικού τερατουργήματος, ενός αποτυχημένου γάμου «Ελληνικών» και Αγγλικών (Λατινικών) χαρακτήρων που δυστυχώς διαδίδεται και είναι αρκετά δημοφιλείς σε μεγάλο κομμάτι της νεολαίας. H διάδοση των Greeklish γίνεται κυρίως μέσω των chat, της ανταλλαγής δηλαδή ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου (Irc, MSN Messenger, και Facebook) και το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι όπως παραδέχονται ξένα Πανεπιστήμια η επιστήμη της Πληροφορικής βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Ελληνική Γλώσσα και δεν θα εξελισσόταν ποτέ χωρίς αυτήν, μια γλώσσα που αποτελεί θησαυρό του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού.
 
Τα μη παραγωγικά τμήμα της σημερινής νεολαίας, τα τμήματα αυτά που προσπαθούν με το πιο αποτυχημένο τρόπο να μιμηθούν την κατάπτυστη αμερικάνικη κουλτούρα, γράφουν τέλεια και τρομακτικά γρήγορα σε Greeklish και μιλάνε με περισσή ανούσια μαγκιά στη δική τους διάλεκτο, στην αργκό, βιάζοντας ουσιαστική την Ελληνική γλώσσα, προσθέτοντας σε αυτήν αγγλικογενείς καταλήξεις και χαρακτηριστικά. Έχουν μάλιστα τόσο πολύ εξοικειωθεί με τα Greeklish που η κανονική Ελληνική τους γραφή είναι τρομερά και τρομακτικά ανορθόγραφη. Και όταν λέμε ανορθόγραφη αναφερόμαστε σε ορθογραφικά λάθη που ποτέ δεν θα κάνει ένα παιδάκι της Α' Δημοτικού. Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά για αυτό το κομμάτι της κοιμισμένης και καμμένης από χέρι νεολαίας όταν οι αποτυχημένες στυλάτες αμερικανιές τους στη καθημερινή τους ζωής δίνουν και παίρνουν ;
 
 
  Σε αντίθεση με αυτούς όμως υπάρχουν και οι περήφανοι νέοι της Χρυσής Αυγής, οι νέοι στους οποίους οι Χρυσαυγίτες και οι Εθνικιστές αποτελούν πρότυπα προς μίμηση. Οι νέοι οι οποίοι κρατάνε ορθό το λάβαρο του αγώνα και το εθνικό φρόνημα ψηλά. Οι νέοι αυτοί οι οποίοι αφουγκράζονται πλήρως την Ελληνικότητα τους, τις Εθνικές ιδέες και αξίες και την ιδεολογία του Εθνικισμού δεν μπορούν παρά να αποτελούν το καλύτερο μέσο διαιώνισης της Ελληνικής γλώσσας και τον ισχυρότερο παράγοντα παρεμπόδισης του αφανισμού της.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών