Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 15, 2014

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Παραμένω αμετανόητος, Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης

Απόσπασμα της ιστορικής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή την Τετάρτη 4 Ιουνίου

Είναι αστείο ότι είμαστε σήμερα εδώ με βάση το άρθρο 57 του Σωφρονιστικού Κώδικα, τη στιγμή που η ίδια Εισαγγελεύς υπέγραψε την απαγόρευση να είμαστε εδώ όταν ψηφίζονταν κρίσιμα νομοσχέδια, στα οποία μας αφαιρέσατε τα πολιτικά μας δικαιώματα παράνομα και αντισυνταγματικά. Μας τα απαγορεύσατε. Ποια μεγαλύτερη απόδειξη θέλετε ότι ζούμε σε ένα κράτος εισαγγελέων και ότι παρεμβαίνετε ωμά στη Δικαιοσύνη; 

Σας ομιλεί ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Και ευχαριστώ κατ’ αρχάς από το Βήμα αυτό τις πεντακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που ύψωσαν περήφανα το ανάστημά τους ενάντια στη χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά, που φυλακίζει Βουλευτές. 

Δεν είναι, όμως,  μόνο η Ελλάδα που φυλακίζει πολιτικούς. Υπάρχει...
και άλλη μια χώρα «περίφημη», το Σουδάν. Στην Ελλάδα και στο Σουδάν είναι φυλακισμένοι Βουλευτές. 

Ποιος ξέχασε από σας, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες την 28η Σεπτεμβρίου του 2013, όταν φτιάχτηκε το σόου με τις χειροπέδες στην έξοδο του κτηρίου της Γενικής Ασφαλείας Αθηνών; Όταν έξι Βουλευτές οδηγήθηκαν με χειροπέδες; Ήταν ένα τέχνασμα, ένα κόλπο για να μας τσακίσετε, για να μας πάτε στο 2%, όπως έλεγε ο Σαμαράς στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου. Όμως, όχι μόνο δεν μας πήγατε στο 2% αλλά εκατόν δέκα χιλιάδες Έλληνες ήρθαν και συντάχθηκαν στις γραμμές της Χρυσής Αυγής. 

Δεν υπήρξε ένας από εσάς, ούτε ένα κανάλι να πει μια λέξη για το γεγονός ότι έξι Βουλευτές σκυλεύτηκαν σε όλα τα κανάλια. Ντροπή σας, ψευτοδημοκράτες!

Χαλκευμένα στοιχεία

Βρίσκομαι σήμερα εδώ διότι λέτε ότι η δικαιοσύνη έκρινε. Λέτε ψέματα. Δεκάδες είναι οι δηλώσεις του ίδιου του Σαμαρά «έβαλα τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή», δεκάδες οι δηλώσεις πολιτικών του κόμματός σας «βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή». Δεν την έβαλε καμμία δικαιοσύνη. Το μόνο που έκαναν κάποιοι από τη δικαιοσύνη και κάποιοι από τις Αρχές Ασφαλείας ήταν να χαλκέψουν στοιχεία, όπως τα παρακάτω. 

Σας διαβάζω από το κατηγορητήριο: «Διαπιστώθηκαν τα εξής, σύμφωνα με την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων: Από το σταθερό τηλέφωνο 210-6985121, το οποίο ανήκει στον κατηγορούμενο» -δεν ανήκει στον κατηγορούμενο, είναι το σταθερό τηλέφωνο του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής- «προς τη σταθερή σύνδεση του Πατέλη, καθώς και από το τηλέφωνο του τελευταίου προς τη σταθερή σύνδεση 210-6985121 έγιναν δεκατρείς επαφές το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου». 

Αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες, ξέρετε τι συνέβαινε σε αυτό το γραφείο, από όπου υποτίθεται –και μου το προσάπτουν σαν απόδειξη ενοχής- ότι έκανα τηλέφωνο με εμπλεκόμενο στη δολοφονία Φύσσα; Εκείνη ακριβώς την ώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όχι απλώς ήμουν απών, αλλά ήταν εκεί η αντιτρομοκρατική και ο εισαγγελέας νομικός και όμως αυτό το κουρελόχαρτο το λέτε κατηγορητήριο! 

Που είναι τα όπλα και το μαύρο χρήμα;

Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας. Ψάχνατε σαν γκάνγκστερ για οπλοστάσια, ψάχνατε για μαύρο χρήμα, δεν βρήκατε τίποτε. Κάποια όργανά σας έκαναν έρευνες σε σπίτια, ακόμα και σε μοναστήρια και αυτές οι έρευνες δεν υπάρχουν καν στη δικογραφία, τις έχουν εξαφανίσει. 
Και έρχεστε μετά από έξι μήνες και λέτε ότι το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής ήταν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο πιστόλια που είχα εγώ στο σπίτι για την προσωπική μου ασφάλεια –ναι!- γιατί ήμουν θύμα, ήμουν στόχος τρομοκρατών και αυτό αποδείχθηκε δυστυχώς με θλιβερό τρόπο λίγο καιρό μετά με τη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη και δεν έχετε κάνει τίποτα ακόμα για να βρείτε τους ενόχους της στυγερής δολοφονίας τους. Πού είναι το μαύρο χρήμα; Πού είναι τα οπλοστάσιά σας; Πουθενά!  

Υπάρχει, όμως, το βίντεο Μπαλτάκου. Γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα. Σήμερα κλείνετε τη Βουλή. Θα το συζητήσετε το Σεπτέμβριο; Αυτό μου θυμίζει τους παλιούς χειμερινούς κινηματογράφους που έλεγαν «ραντεβού το Σεπτέμβριο». Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα; 

Έτοιμος για κάθε θυσία

Επί προσωπικού, με έχετε άδικα οκτώ ολόκληρους μήνες και έξι ημέρες στη φυλακή. Θα σας πω ένα στίχο. «Χαρές και πλούτη αν χαθούν και τα βασίλεια και όλα, δεν είναι τίποτα, αν στητή μένει η ψυχή και ολόρθη». 

Η ψυχή μου μένει στητή και ολόρθη. Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης και δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ό,τι και αν κάνετε! Να σας πω κάτι; Για τις ιδέες μου είμαι πρόθυμος να πάω και φυλακή και να πεθάνω ακόμη. Εσείς, οι περισσότεροι από εσάς της κυβερνητικής πλειοψηφίας, για ένα άδειο πουκάμισο, για μια καρέκλα, ψηφίζετε νομοσχέδια που δεν πιστεύετε, ψηφίζετε νομοσχέδια που ξεπουλάνε την πατρίδα! 

Καλώ από το Βήμα αυτό, την ώρα αυτή που καταρρέει στην πραγματικότητα το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς σας, τους πεντακόσιους τριάντα έξι χιλιάδες υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες να δώσουν τον αγώνα τον καλό, για να πέσει η  αντεθνική σας κυβέρνηση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών