Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 15, 2014

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο Gay Parade: Για την Κοντσίτα και τους γάμους ομοφυλοφίλων

Ειδικό κάλεσμα υπέρ της ετήσιας ανώμαλης παρέλασης (πιο γνωστής ως gayparade), απευθύνει η νεολέρα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι  «συμμετέχει και στηρίζει το Athens Pride 2014» και προτρέποντας «σε λήψη ανάλογων πρωτοβουλιών και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας», δηλαδή για ανώμαλη παρέλαση σε κάθε πόλη! Τέλος, καλεί τους τοιούτους να...
πλαισιώσουν τις τάξεις των αμερικανοκομμουνιστών της «ριζοσπαστικής αριστεράς» και των αναρχικών, για την προώθηση των αιτημάτων τους.  Ιδού:

«Η  διοργάνωση του  Athens Pride συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής, δέκα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στη δημόσια ζωή της Αθήνας και διεκδίκησης της ισότητας, δέκα χρόνια αγώνα ενάντια στις κυρίαρχες προκαταλήψεις και στα ομοφοβικά στερεότυπα. Είναι σαφές ότι οι «μάτσο» αντιλήψεις και πρακτικές χρησιμεύουν στην εμπέδωση κι άλλων όψεων της κυρίαρχης ιδεολογίας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο η ΛΟΑΔΚΙ κοινότητα, μαζί με τη ριζοσπαστική Αριστερά, τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο, τα κοινωνικά κινήματα και όλους τους προοδευτικούς πολιτικούς χώρους, να δώσουμε απάντηση απέναντι στον νεοσυντηρητισμό και τον εκφασισμό της κοινωνίας, υπέρ της έμφυλης και σεξουαλικής χειραφέτησης. Η «Οικογενειακή υπόθεση» είναι μια υπόθεση για τη δημοκρατία. Η διεκδίκηση της αναγνώρισης του Συμφώνου Συμβίωσης, η δημιουργία δομών κοινωνικής φροντίδας για ΛΟΑΔΚΙ άτομα που βιώνουν οδυνηρά τις υλικές συνέπειες της κρίσης, η αντιμετώπιση των φαινομένων ομοφοβίας και τρανσφοβίας στην εργασία, στο πανεπιστήμιο και στο σχολείο αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους σκοπούς του Athens Pride και της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, ενθαρρύνοντας τη λήψη ανάλογων πρωτοβουλιών και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας».

(ΥΓ): Ψηφίστε, λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ, για να παντρεύονται οι τοιούτοι και να υιοθετούν και παιδιά (όπως απαιτεί η φετινή πανήγυρις, που έχει σα σύνθημα το «Οικογενειακή Υπόθεση», ορίζοντας την έννοια της οικογένειας –σύμφωνα με την αφίσα που κυκλοφορεί- το αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και… Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον… Έρωτα)!
Και μη χειρότερα…

(ΥΓ) Να δούμε κουκουλοφόρους, να χαριετίζονται στους δρόμους και τι στον κόσμο…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών