Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 14, 2014

Πού να μείνουν λεφτά για να μας δώσουν οι Γερμανοί από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο....όταν τα δίνουν όλα στους....Εβραίους!!!!!!!!!

Αρνείται με πείσμα η Γερμανία να καταβάλλει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει στην Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια, επικαλούμενη διάφορες αστείες δικαιολογίες. Ωστόσο, δεν δείχνει την ίδια απροθυμία και σε κάποιους άλλους, που ομοίως διεκδικούν χρήματα. Δείτε σε ποιους:

Δικαστήριο του Βερολίνου έκρινε ότι η γερμανική κυβέρνηση οφείλει να αποζημιώσει με το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ τους κληρονόμους μιας εβραϊκής οικογένειας η αλυσίδα καταστημάτων της οποίας κατασχέθηκε από τους Ναζί το 1938. Η οικογένεια Σόκεν διέθετε πολλά καταστήματα, ιδίως στη......
Σαξονία αλλά και σε πολλές πόλεις της δυτικής Γερμανίας και της Σιλεσίας (σήμερα ανήκει στην Πολωνία). Το Διοικητικό Δικαστήριο του Βερολίνου αποφάσισε ότι το κράτος θα πρέπει να αποζημιώσει τους κληρονόμους με το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για την «απαλλοτρίωση» των καταστημάτων από τους Ναζί, ενώ τους οφείλει άλλα 20 εκατομμύρια για τόκους. Τη δεκαετία του 1990 οι κληρονόμοι είχαν αποζημιωθεί με το ποσό των 30 εκατομμυρίων μάρκων (περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ) για την κατάσχεση ενός κτιρίου τους στο Κέμνιτς της Σαξονίας, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε αρχαιολογικό μουσείο.
Εφόσον, λοιπόν, αποζημιώνονται ξανά και ξανά οι του «εκλεκτού» λαού, που να περισσέψουν χρήματα για τους υπολοίπους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών