Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 14, 2014

Παραστρατιωτικά γυμνάσια από τους παρακρατικούς του Σύριζα


Παραστρατιωτικά γυμνάσια από τους παρακρατικούς του Σύριζα

Επί σειρά μηνών, από την εξαπόλυση των παράνομων πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής και μέχρι σήμερα, η πολιτική και δικαστική εξουσία σε συνεργασία με τα δημοσιογραφικά χαλκεία επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης με στόχο να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Φωτογραφίες από εκδρομές μελών της Χρυσής Αυγής στην φύση έγιναν η αιτία ανηλεών διώξεων και απόδοσης αστείων κατηγοριών σε Εθνικιστές περί στρατιωτικών γυμνασίων και εκπαίδευσης, ενώ οι λακέδες του αντεθνικού Καθεστώτος έφτασαν μέχρι του σημείου να κατηγορήσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για «προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος»!
Η όλη υπόθεση-φιάσκο, η πρωτόγνωρη αυτή πολιτική σκευωρία εις βάρος ενός......
νόμιμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο χαίρει της ψήφου μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και η οποία έχει οδηγήσει στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών -μεταξύ άλλων- του Κινήματος, βασίζεται στα αναπόδεικτα μυθεύματα ενός ακροαριστερού, συμπαραστάτη των τρομοκρατών δημοσιογράφου και στα «είδα, άκουσα, μου είπαν» στελεχών κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου. Αριστεροί ρουφιανεύουν Εθνικιστές με φήμες και κυρίως συκοφαντίες και το αντεθνικό Καθεστώς δίχως στοιχεία προχωρά σε αθρόες φυλακίσεις.
Κι ενώ αυτές οι πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις εξαπολύονται κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, στην αντίπερα όχθη, στους «δημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου βασιλεύει η κρατική ασυλία, τρανή απόδειξη της ύπαρξης του βαθέως μαρξιστικού παρακράτους.
Σήμερα, παρουσιάζουμε κάποιες από τις δραστηριότητες των πραιτόρων του Καθεστώτος των διεφθαρμένων και της ολιγαρχίας του πλούτου, των προστατευόμενων του Σύριζα αντιφασιστών.

Όπως ενημερώνει η αριστερή ιστοσελίδα left.gr, οι «αντιφασιστικές» εγκληματικές συμμορίες διοργάνωσαν στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης τουρνουά πολεμικών τεχνών, με τη συμμετοχή ακροαριστερών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. «Το τουρνουά αυτό αποτελεί την πρώτη διεθνή προσπάθεια μιας οργανωμένης αντιφασιστικής απάντησης στον χώρο των πολεμικών τεχνών», γράφουν οι κοινοβουλευτικοί προστάτες των παρακρατικών.
Το ρεπορτάζ, είναι αρκετά αποκαλυπτικό εις ότι αφορά τους σκοπούς του τουρνουά: «Κατά την διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 70 αγώνες, σεμινάρια krav maga, muay thai σε συνθήκες δρόμου καθώς και σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας. Ακόμη, την Παρασκευή έγινε κουβέντα γύρω από την ιστορία του αντιφασιστικού κινήματος στην Ευρώπη καθώς και το αντιφασιστικό κίνημα στην πρώην ΕΣΣΔ σε συνάρτηση με την ανάπτυξη του χουλιγκανισμού στα γήπεδα. Στην κουβέντα παρενέβησαν μεταξύ άλλων ο γερμανός συγγραφέας και αντιφασίστας ακτιβιστής Bernd Langer (Βερολίνο), ο ρώσος αντιφασίστας και πολιτικός πρόσφυγας Petya Kosovo (Μόσχα) και ο ιταλός πρωταθλητής πυγμαχίας Lenny Bottai (Λιβόρνο)».
Χαρακτηριστικό των συμπλεγμάτων των χαϊδεμένων του Σύριζα το γεγονός πως η Ρωσία και τα υπόλοιπα ανατολικά ευρωπαϊκά Κράτη, αναφέρονται ως πρώην ΕΣΣΔ! Ακόμη να χωνέψουν τα ορφανά του Μαρξ πως η Σοβιετική Ένωση απλά ψόφησε! Εκείνο όμως το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι πως οι προστατευόμενοι του Σύριζα είχαν και ιδεολογικούς καθοδηγητές οι οποίοι τους μύησαν στην βία των ακροαριστερών συμμοριών και του χουλιγκανισμού.
Οι διοργανωτές δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών για τον χαρακτήρα του δρωμένου: «Tο σκεπτικό μας βασίζεται σε γενικές γραμμές σε δύο άξονες. Πρώτον, οι πολεμικές τέχνες είναι ένα πεδίο στο οποίο φιλοδοξούν να έχουν έντονη παρουσία διάφορα φασιστικά στοιχεία. Χαρακτηριστικά εδώ στην Θεσσαλονίκη ο Γρέγος, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής λάμβανε μέρος σε αγώνες και έκανε απονομές. Για μας δεν υπάρχει χώρος για τους ναζί σε αυτό το άθλημα. Δεύτερον δεδομένης και της περιόδου που διανύουμε είναι σημαντικό να μπορεί ο κάθε χώρος να αυτο-οργανώνει την άμυνά του».
Όπου «αυτό-οργάνωση της άμυνας» είναι η συγκεκαλυμμένη απόδοση της οργάνωσης δολοφονικών επιθέσεων σε Εθνικιστές και στα γραφεία ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος (όταν αυτά είναι άδεια βεβαίως).

Όπως είναι αναμενόμενο, ούτε η πολιτική εξουσία αλλά ούτε και η δικαστική πρόκειται να παρέμβουν για να επιβάλλουν το Νόμο. Επί δεκαετίες άλλωστε, η αριστερή βία και τρομοκρατία εξαπολύεται υπό την ενθάρρυνση, ενίοτε και συνεργασία, του Κράτους. Επιπλέον, κανένας «ευαίσθητος» δημοσιογράφος δεν θα σπεύσει να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τα παραστρατιωτικά γυμνάσια των παρακρατικών αριστεριστών που δρουν υπό την εποπτεία και προστασία του Σύριζα.
Αυτά τα ολίγα, για να μη νομίζουν οι καθηγητές του ψεύδους πως απευθύνονται σε χαχόλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών