Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

Διάσημος βρετανός ηθοποιός καταγγέλλει την (σιωνιστική) «πολιτική ορθότητα» στο Χόλιγουντ

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Γκάρυ Όλντμαν σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό είπε πράγματα τα οποία δεν συνηθίζονται στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον συνάδελφό του Μελ Γκίμπσον και το τι πιστεύει γι’ αυτά που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια απάντησε ότι «Απλά πιστεύω ότι η πολιτική ορθότητα είναι μια αηδία. Έτσι που το βλέπω… Δεν ξέρω για τον Μελ. Μέθυσε και είπε μερικά πράγματα, αλλά όλοι έχουμε πει αυτά τα πράγματα. Είμαστε όλοι γ……οι υποκριτές. Έτσι νομίζω. Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ποτέ του δεν χρησιμοποίησε την λέξη “αράπης” ή “γ……ος Εβραίος”; Θα είμαι σκληρά ειλικρινής εδώ. Είναι...
η υποκρισία που με τρελαίνει. Ή, ίσως, θα πρέπει να την χτυπήσω και να πω την “λέξη από Ν” και την “λέξη από F”, αν και υπάρχουν δύο F λέξεις τώρα».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του περιοδικού τον ρωτάει αν εννοεί ως δεύτερη λέξη αυτήν με τα τρία γράμματα (FAG= “αδελφή”) για να λάβει την εξής απάντηση από τον Όλντμαν, ο οποίος αναφερόμενος στον συνάδελφό του Άλεκ Μπόλντουιν είπε ότι «ο Άλεκ λέει κάποιον δημοσιογράφο “αδελφή” στο δρόμο, ενώ είναι τσαντισμένος που δεν μπορεί να βγει από το κτίριο, επειδή δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Δεν τον κατηγορώ. Έτσι τον διώκουν. Ο Μελ Γκίμπσον είναι σε μια πόλη που διευθύνεται από τους Εβραίους και είπε το λάθος πράγμα, γιατί πραγματικά δάγκωσε το χέρι που υποθέτω ότι τον τάιζε. Και δεν χρειάζεται να τον ταΐζει πια γιατί έφαγε αρκετά. Είναι σαν απόβλητος, σαν ένας λεπρός, το ξέρεις; Αλλά κάποιος Εβραίος τύπος στο γραφείο του, κάπου δεν γύρισε και είπε “αυτός ο γ……ος kraut”ή  “γ..ώ αυτούς τους Γερμανούς”; Όλοι κρύβονται και προσπαθούν να είναι τόσο πολιτικά ορθοί. Αυτό είναι που με πληγώνει. Είναι ακριβώς η απόλυτη υποκρισία όλων, ότι όλοι στέκονται σε αυτό το πράγμα λέγοντας “δεν είναι τόσο συγκλονιστικό;”»

Ο Όλντμαν, όμως, δεν σταμάτησε εκεί καθώς προχώρησε και στην «πολιτική ορθότητα» που υπάρχει ακόμη και στον θεσμό των βραβείων Όσκαρ, λέγοντας ότι «Στα φετινά Oscar, αν δεν ψήφιζες το “12 χρόνια σκλάβος” ήσουν αυτόματα ρατσιστής. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι λες». Η συγκεκριμένη ταινία βραβεύτηκε για λόγους ξεκάθαρα πολιτικής σκοπιμότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο μέλη της ακαδημίας που την ψήφισαν το έκαναν χωρίς να την δουν ποτέ!
Όσα καταγγέλλει ο Όλντμαν (ο οποίος είναι σίγουρο ότι «θα βρει τον μπελά του») αποτελούν μια πραγματικότητα την οποία βιώνουμε και στην Χώρα μας, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος αλλά και στην πολιτική σκηνή του Τόπου. Μια ψευδεπίγραφη πολιτική ορθότητα κομμένη και ραμμένη ακριβώς στα μέτρα όσων εξυπηρετούνται απ’ αυτήν.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών