Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

Επανεμφανίστηκε ο Ξηρός... άρα πάμε για νέο Μνημόνιο και εκλογές;!



Σάλος έχει προκληθεί ξανά στα ΜΜΕ με την επανεμφάνιση Ξηρού και το γεγονός ότι εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Π. Φάληρο και τελικώς τους… «διέφυγε» . Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι δίνονται στοιχεία για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Ξηρός και το γεγονός ότι το γνώριζαν οι αρχές καθώς είχε συμμετοχή και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες των… τρομοκρατών (Αμερικάνικη Πρεσβεία κα.).
Η είδηση προφανώς… ξενίζει. Ο μαζάνθρωπος θα μιλήσει για ανίκανους αστυνομικούς και για ανειδίκευτους, χωρίς εκπαίδευση σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι άλλοι επέτρεψαν και έδωσαν στον Ξηρό τον πολύτιμο χρόνο να… χαθεί. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες που του έδωσαν «άδεια» ενώ γνώριζαν ότι ήταν έτοιμος να για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ουσιαστικά ότι τα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ, κυριολεκτικά, για τους τρομοκράτες – ακόμη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν -.
Το ερώτημα που βασικά τίθεται δεν είναι γιατί δεν ....
πιάστηκε ο Ξηρός αλλά γιατί…. τον επανεμφάνισαν τώρα.
Προφανώς το πειθήνιο όργανο των πρεσβειών, ο made in… τρομοκράτης, είναι η βαλβίδα ασφαλείας του καθεστώτος που καλείται να διαχειριστεί ένα εκρηκτικό μίγμα – φτώχεια, πείνα, νέα μέτρα, «στο σφυρί» οι κατοικίες για χρέη των Ελλήνων – και θα πρέπει να διασωθεί, στρέφοντας την κοινή γνώμη, στις… εκρηκτικές ύλες των χρήσιμων ηλίθιων – δολοφόνων του συστήματος.
Ας μη γελιόμαστε άλλωστε, η τρομοκρατία στην Ελλάδα αποτέλεσε και αποτελεί το όχημα της κρατικής προπαγάνδας και της προστασίας των πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Υ.Γ.
Να δείτε που ο Ξηρός κατά τον Ιούλιο ή στις αρχές του Σεπτέμβρη θα κάνει την… εμφάνισή του, και μπορεί να έχουν προκηρυχθεί εκλογές!

1 σχόλιο:

  1. το ξηρο αυτοι το εβγαλαν ,ποιος ξερει τι θα κανει ,καλο ειναι να προσεχετε εκει στη χ.α. που πατε και τι τρωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών