Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

Σε ρόλο ινστρούχτορα ο Παυλόπουλος αφορίζει την Χρυσή Αυγή


Σε ρόλο ινστρούχτορα ο Παυλόπουλος αφορίζει την Χρυσή Αυγή

Ο άνθρωπος που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες επειδή... επιλέγουν της Ελλάδα ως προορισμό τους, ο πολιτικάντης που καλούσε ακόμη περισσότερους αλλοεθνείς να έρθουν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τα προνόμια του οικονομικά εύρωστου τότε αντεθνικού Κράτους, εκτίθεται απεριόριστα επιχειρώντας να αναμίξει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στις ραδιουργίες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σε πυρετώδεις μεθοδεύσεις βρίσκεται η ψοφοδεξιά προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος για την εκλογή Προέδρου αριθμός βουλευτών. Καθότι η Χρυσή Αυγή έχει απορρίψει κάθε πιθανότητα συναίνεσης, τα πυροτεχνήματα του άφαντου εδώ και μακρύ χρονικό διάστημα Προκόπη Παυλόπουλου περί εκλογής Προέδρου δίχως τη.......
στήριξη της Χρυσής Αυγής, μόνον ως αστεία μπορούν να εκληφθούν.
Συγκεκριμένα, προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηριχθεί στη Χρυσή Αυγή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας». Και συμπλήρωσε το παρακάτω τραγελαφικό: «η νομιμοποίηση οποιουδήποτε προσώπου της Χρυσής Αυγής θα σήμαινε για τη ΝΔ κάτι που θα έπληττε τον ίδιο το θεσμό του Προέδρου»!
Θαρρείς και περίμενε ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων με απόφαση του Ελληνικού Λαού και το οποίο στις τελευταίες εκλογές (ευρωεκλογές) έλαβε 540.000 ψήφους και αποτελεί επισήμως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τη νομιμοποίηση από τον οποιοδήποτε πολιτικό απατεώνα της ψοφοδεξιάς, πόσο μάλλον από τον Πάκη τον Παυλόπουλο.
Το σχόλιο του Γιώργου Μάστορα
Ο εξαφανισμένος από την πολιτική πιάτσα Προκόπης Παυλόπουλος έσπασε την σιωπή του εμφανιζόμενος σε πρωινή εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, όπου συν τοις άλλοις αναφέρθηκε και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Συγκεκριμένα, ο Παυλόπουλος μιλώντας σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και σχολιάζοντας το ενδεχόμενο στήριξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είπε ότι «αυτό το πράγμα είναι αδιανόητο. Και μόνο η νομιμοποίηση οποιουδήποτε προσώπου της Χρυσής Αυγής θα σήμαινε για τη ΝΔ κάτι που θα έπληττε τον ίδιο τον θεσμό του Προέδρου».
Στο μόνο πράγμα που θα συμφωνήσουμε με τον ηθικό αυτουργό των «Δεκεμβριανών» του 2008 (αφού με την στάση του ώθησε τους αναρχοαριστερούς σε γενικό πλιάτσικο, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να συλληφθούν) είναι ότι αποτελεί αδιανόητη πράξη να στηρίξει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την επιλογή της συγκυβέρνησης για την θέση του Π-Δ. Απορούμε, μάλιστα, πώς σκέφτηκε ο Παυλόπουλος ότι υπήρχε έστω και μια ελάχιστη ένδειξη ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα έδινε φιλί ζωής στην ετοιμόρροπη και εθνικά επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση.
Τα υπόλοιπα, όμως, που λέει ο κύριος αυτός, ο οποίος ευχαριστούσε όσους λαθρομετανάστες επέλεγαν την Χώρα μας, δίνοντάς τους έτσι το κατάλληλο κίνητρο εισβολής, αποτελούν απαξίωση του Πολιτεύματος και προσβολή της κομματικής επιλογής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι επέλεξαν ως έκφρασή τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Προφανώς για τον Παυλόπουλο και την κουστωδία του ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι Παλλαϊκός, αλλά εναπόκειται σε διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Φαίνεται ότι αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των κομμάτων της συγκυβέρνησης και όσων «αδέσποτων» βουλευτών μαζέψει.  Ο ίδιος ο Παυλόπουλος, λοιπόν, με τα λεγόμενά του προσβάλλει τον Προεδρικό θεσμό, αφού τον παρουσιάζει ως μια «πριβέ» υπόθεση συγκεκριμένων κομματικών (και όχι μόνο) συμφερόντων.

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΝ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ???? ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΓΑΠ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. 3Ο ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΒΛΑΞ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών