Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

Νέα παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από τον «(Β)ριζοσπάστη»


Νέα παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από τον «(Β)ριζοσπάστη»

Στον «(Β)ριζοσπάστη» της Τρίτης 17 Ιουνίου και στην στήλη «Σαν σήμερα» γράφεται το εξής επετειακό σχόλιο: «1953. Ξεσπούν στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας μια σειρά από απεργίες και διαδηλώσεις δυσαρέσκειας για τις αυξήσεις που ορίστηκαν σε πολλά προϊόντα, στα εισιτήρια των τρένων, κ.α. Παρά τις προσπάθειες των εγχώριων και ξένων καπιταλιστικών δυνάμεων, των μυστικών υπηρεσιών, των υπολειμμάτων των ναζί και άλλων αντεπαναστατικών παραγόντων, οι εκδηλώσεις αυτές δεν κατάφεραν να μετεξελιχθούν σε γενική απεργία και -ουσιαστικά- απόπειρα ανατροπής της λαϊκής εξουσίας. Πολλοί από τους εργαζόμενους έπαψαν να συμμετέχουν στις εν λόγω κινητοποιήσεις, όπου δολοφονούνταν κομμουνιστές, καταστρέφονταν γραφεία και υπηρεσίες, κ.ο.κ. Η κατάσταση άλλαξε ριζικά όταν σε λιγότερο από 24 ώρες άρχισαν να συγκροτούνται ένοπλα εργατικά τμήματα σε κάθε εργοστάσιο και να κινητοποιείται ο Κόκκινος Στρατός. Η αντεπανάσταση είχε αποτύχει».
Αμετανόητοι και.......
μονίμως προκλητικοί οι εγχώριοι σοβιετόφιλοι και γλείφτες του Στάλιν δεν διστάζουν, για μια ακόμη φορά, να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Ο Λαός της Ανατολικής Γερμανίας ξεσηκώθηκε το 1953, τόσο έναντι της ξενόδουλης κυβέρνησης όσο και εναντίον των νέων αντεργατικών μέτρων που έφεραν οι «λαοπρόβλητοι» κυβερνητικοί πράκτορες της Μόσχας.
Μια ζωή ψεύτες, τιποτένιοι και παραχαράκτες της Αλήθειας τα θλιβερά απομεινάρια του ΚΚΕ βάφτισαν την αυθόρμητη αυτή Λαϊκή εξέγερση ως «προσπάθειες των εγχώριων και ξένων καπιταλιστικών δυνάμεων, των μυστικών υπηρεσιών, των υπολειμμάτων των ναζί και άλλων αντεπαναστατικών παραγόντων».
Αυτοί οι ξετσίπωτοι και ξεδιάντροποι υπηρέτες του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, οι ενσαρκωτές του κρατικού καπιταλισμού, οι χειρότεροι εχθροί των Εργατών τις ίδιες αθλιότητες αναμασούν και για την Ουγγαρία (1956) και για την Τσεχοσλοβακία (1963) και για τα γεγονότα του 1989. Ούτε μια πινελιά αυτοκριτικής, αλλά και έλλειψη οποιασδήποτε συγγνώμης για τις δολοφονίες και την βαναυσότητα σε βάρος εκατομμυρίων άτυχων ανθρώπων της Ανατολικής Ευρώπης από τους εκφραστές αυτής της απάνθρωπης ιδεολογίας, η οποία αποτέλεσε το άλλοθι για το «ξέπλυμα» του δίδυμου αδερφού της, του καπιταλισμού.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Αν περιμέναμε να μάθουμε Ιστορία από τον....Αρχιδοσπάστη, σωθήκαμε !

    Χαρά στην υπομονή του Συναγωνιστή Μάστορα να διαβάζει τις μακακίες τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών