Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2014

Ύμνοι μνημονιακών φυλλάδων στο παραδικαστικό της ΝΔ


Ύμνοι μνημονιακών φυλλάδων στο παραδικαστικό της ΝΔ

Το ανθελληνικό περιοδικό Der Spiegel, που έχει επιτεθεί πολλάκις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Χρυσή Αυγή, στο παρελθόν, κάνει την επανεμφάνιση του. Μετά το «αφιέρωμα» ολόκληρου τεύχους στην Ελλάδα με τίτλο για «ψεύτες φτωχούς, που κρύβουν τον πραγματικό τους πλούτο!», το ανθελληνικό περιοδικό, επανέρχεται στα πολιτικά ζητήματα του τόπου.
Αυτή τη φορά επιχαίρει την κατάλυση του πολιτεύματός από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και κάνει αφιέρωμα στους ταγούς του νεότευκτου χουντικού καθεστώτος στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το......
περιοδικό αποθεώνει τη συνεισφορά της Ευτέρπης Κουτζαμάνη «στη σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».
Θα άξιζε σχολιασμού το γεγονός ότι το εν λόγω δημοσίευμα, αποτελεί μία ακόμα ομολογία εκτροπής, αφού η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, δεν θα έπρεπε να έχει καμία ανάμειξη στα της υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, παρά μόνο τη γενική επιστασία της όλη υποθέσεως. Απαγορεύεται δε ρητά από τον νόμο, η οποιαδήποτε παρέμβαση της. Η μόνη της αρμοδιότητα ήταν και είναι η παράδοση του φακέλου στην αρμόδια ομάδα ανακριτών και εισαγγελέων. Χειροκροτώντας την, οι υπάλληλοι του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, ομολογούν την εκτροπή.
Περνώντας από τα δικονομικά και ουσιαστικά ζητήματα εκτροπής που παραδέχεται το Der Spiegel, αξίζει να θυμηθούμε την ουσιαστική συνεισφορά της Κουτζαμάνη στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία έγινε σε τρία πολύ ουσιαστικά βήματα.
Η αρχή της όλης υποθέσεως έγινε με την απόδοση της υποθέσεως στον Χ. Βουρλιώτη, τον συντάκτη του νόμου περί ευθύνης υπουργών, έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μισεί τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, έναν άνθρωπο του βαθέως συστήματος, όπως αποδεικνύει η παρουσία του σε δεξίωση της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε., τον άνθρωπο που συνέταξε το αρχικό διάτρητο πόρισμα – αντιγραφή από τον εμπαθή δημοσιογράφο Ψαρρά.
Η δεύτερη συνεισφορά της Ευτέρπης Κουτζαμάνη ήταν η αποδοχή αυτού του πορίσματος, σε πλήρη αντίθεση με τους νόμους και την αξιοπρέπεια που οφείλει να διακρίνει έναν όχι δικαστή, αλλά άνθρωπο. Αποδέχτηκε ένα «πόρισμα», το οποίο στήριζε την ύπαρξη του σε ένα ψευδεπίγραφο καταστατικό, ενώ ήταν η ίδια η Κουτζαμάνη που είχε παραλάβει και υπογράψει το αυθεντικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής.  
Η τρίτη συνεισφορά της Κουτζαμάνης ήταν η απαλλαγή από των καθηκόντων τους, των ανακριτών και των εισαγγελέων που ανέλαβαν στην αρχή την όλη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ομολογία Μπαλτάκου, τότε οι πρώτες ανακρίσεις είχαν κυλίσει με τους Συναγωνιστές να αφήνονται ελεύθεροι και ακολούθως «πέσαν τηλέφωνα», ώστε να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως τοποθετήθηκαν στην θέση των ανακριτριών, οι γνωστές και μη εξαιρετέες Κλάπα και Δημητροπούλου, οι οποίες προφυλακίζουν κατ’ εντολή, ικανοποιώντας έτσι το άσβεστο και δημαρίτικο μίσος τους για τη Χρυσή Αυγή.
Για ποια από όλες τις παράνομες μεθοδεύσεις άραγε, επιχαίρει το Der Spiegel την Ευτέρπη Κουτζαμάνη; Για όλες μαζί, προφανώς, αφού όπως έλεγε και ο «γκουρού» του Σαμαρά και της Μέρκελ «προτιμώ έναν φιλελεύθερο δικτάτορα από μια μη φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση». Αυτό επιχαίρει το Der Spiegel. Την επικράτηση της χούντας του μνημονίου, έναντι της δημοκρατίας και της συνταγματικής τάξεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών