Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Η νίκη των Ευρωπαίων Εθνικιστών καθιστά αμφίβολη την παγκοσμιοποίηση

Γράφει ο Αντίοχος.

Γέλασαν και κορόιδεψαν κάποιες κάργιες (που σφουγγαρίζουν τις σκάλες της πιάτσας Συγγρού με τη… γλώσσα), το δημοσίευμά μας, για την κουβέντα που έγινε στη σατανική Λέσχη Μπίλντενμπεργκ για την Χρυσή Αυγή.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους τα γίδια της Συγγρού, να διαβάσουν τι έγραψε σχετικά ο αρθρογράφος της Russia Today Ντάνιελ Εστουλίν (ο οποίος ασχολείται πολλά έτη με τα της Λέσχης…), για το τι πραγματικά συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου:

«Όσο και αν φαίνεται παράξενο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη σε...
όλες τις εκφάνσεις τους. Ήτοι: ναζιστικά, ευρωσκεπτικιστικά και λαϊκιστικά. Σε αυτή την μεγάλη κατηγορία κομμάτων που είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν στην Ευρώπη, εντάσσεται και η Χρυσή Αυγή. Είναι χαρακτηριστικό πως τα μέλη της Λέσχης έκαναν αυτή την εκτίμηση πριν καν αποφανθούν οι κάλπες ανά την Ευρώπη, διαβλέποντας αυτό το ρεύμα προς τα άκρα και σημείωσαν ότι η άνοδος αυτών των κομμάτων κάνει αμφίβολη τη λογική της παγκοσμιοποίησης και διαιρεί την Ευρώπη. Πρόκειται για μια απροθυμία την οποία ουδείς μπορεί να προσπεράσει».

(ΥΓ): Ιδού και τα (πρώτα…) αποτελέσματα της νίκης των Ευρωπαίων εθνικιστών: «κάνει αμφίβολη τη λογική της παγκοσμιοποίησης»! Γι’ αυτό λυσσάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα κατά τόπους ανδρείκελά τους: γιατί τους χαλάμε τα σατανικά σχέδια που έκαναν τόσα χρόνια, για την καθυπόταξη των λαών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών