Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Η μεγάλη απορία του Ρασκόλνικωφ"

Εκλογές 2014: Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η τηλεχούντα και η περίφημη «σταθερότητα» του ραγιαδισμού

«Όσα βουνά κι αν ανεβείτε,
απ’ τις κορφές τους θ’ αγναντεύετε άλλες κορφές
ψηλότερες, μιαν άλλη πλάση ξελογιάστρα.
Και την κορφή σα φτάστε την κατάψηλη,
πάλε θα καταλάβετε πως βρίσκεστε
σαν πρώτα κάτω απ’ όλα τα άστρα».
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Οι εκλογές τέλειωσαν και ανέδειξαν, παρ’ όλη την εναντίον της πολύπλευρη πολεμική, την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η Χρυσή Αυγή επίσης ήταν το κόμμα με την μεγαλύτερη άνοδο τόσο σε ποσοστά, όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Δεν ήταν, όμως, αυτή η μοναδική της πρωτιά. Ήταν συντριπτικά πρώτη με αρκετές δεκάδες χιλιάδες ψήφων στα ΑΚΥΡΑ ψηφοδέλτια. Τα οποία άκυρα ψηφοδέλτια στις εκλογές αυτές ήταν… 158.622 (!) όταν στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν μόλις 35.961. Για το τι συνέβη τα συμπεράσματα δικά σας…
Σχετικά με το εν γένει αποτέλεσμα των εκλογών τελικώς το «μπλοκ εξουσίας» Σαμαρά, Βενιζέλου και τηλεχούντας θα μπορούσε να πει κανείς ότι......
επέτυχε μια κυριολεκτικά «Πύρρειο νίκη», αφού κρατήθηκε στην εξουσία, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς, τρομοκρατία και την περίφημη «σταθερότητα», μια σταθερότητα βαλτώδη, παρακμιακή, μια σταθερότητα, η οποία θυμίζει επιθανάτιο ρόγχο.
«ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ»
Παρά ταύτα, απορία προκαλεί το 23% της ΝΔ και το 8% του ΠΑΣΟΚ, των μεγάλων ενόχων της εξαθλιώσεως του Ελληνικού Λαού. Πώς επέτυχαν αυτό το ποσοστό, το οποίο αντικειμενικά αποτελεί ήττα, αλλά γι’ αυτούς είναι θρίαμβος; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μέσα από το πνεύμα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέως Ντοστογιέφσκι.
Στο κορυφαίο κατ’ εμέ έργο του «Έγκλημα και τιμωρία» υπάρχει μια συγκλονιστική στιγμή, η οποία και ερμηνεύει αυτό το παράδοξα πολιτικό φαινόμενο της «νίκης» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τηλεχούντας. Δίνει απάντηση στο γιατί και ποιοι τους ψήφισαν.
Είναι το σημείο εκείνο του μυθιστορήματος, στο οποίο ο πρωταγωνιστής του έργου Ρασκόλνικωφ δολοφονεί, χτυπώντας θανάσιμα, την γριά τοκογλύφο, την οποία ήθελε να ληστέψει. Η γριά, η οποία παρ’ όλο τον πλούτο της ζούσε μια άθλια ζωή με παξιμάδια και στερήσεις, αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να γλιτώσει τον θάνατο από τα χέρια του Ρασκόλνικωφ και αυτός απορεί. Απορεί για ποιον λόγο προσπαθεί η γριά να αποφύγει τον θάνατο, αφού η ζωή της είναι τόσο μίζερη. Στην απορία του απαντά ο Ντοστογιέφσκι, σχολιάζοντας ότι αυτό που δεν είχε αντιληφθεί ο ήρωας του μυθιστορήματός του, ο Ρασκόλνικωφ, είναι ότι όσο περισσότερο άθλια είναι η ζωή κάποιου, τόσο πιο πολύ γαντζώνεται σε αυτή. Αυτό ακριβώς συνέβη και στις εκλογές της 25ης Μαΐου του 2014. Οι «άθλιοι» του ψευτορωμαίικου γαντζώθηκαν στο ξερό παξιμάδι των 500 ευρώ, της συντάξεως των 300 ή 400 ευρώ, γαντζώθηκαν στην μιζέρια και στην «σταθερότητα» της δυστυχίας τους. Όλα αυτά βεβαίως συνέβησαν μετά από μια εκστρατεία τρόμου από τα κανάλια, τα οποία με μια συνεχή «πλύση εγκεφάλου» τους οδήγησαν στην επιλογή τους στην κάλπη. Η πολιτική αυτή στάση δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη έκφραση του ραγιαδισμού ενός Μεγάλου Έθνους, το οποίο έχουν καταντήσει οι εξουσιαστές έναν γεμάτο φόβο παρία. Δεν υπήρχαν, όμως, μόνον αυτοί στις 25 Μαΐου του 2014. Υπήρχαν και άλλοι…
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Ανάμεσα σε όλους αυτούς, οι οποίοι ψήφισαν για την ελεημοσύνη του «κοινωνικού βοηθήματος», το οποίο μοιράστηκε προεκλογικά από το φανταστικό και ανύπαρκτο «πρωτογενές πλεόνασμα», ανάμεσα σε αυτούς, που αρκέστηκαν στον οίκτο μιας αδίστακτης διεφθαρμένης πλουτοκρατίας, δίπλα σε αυτούς και ενάντια σε αυτούς υπήρχαν και κάποιοι «άλλοι». Ήταν οι πεντακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες των ανυπότακτων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι στήριξαν με φανατισμό, φτύνοντας στα μούτρα το σάπιο κατεστημένο, την Χρυσή Αυγή.
Είναι οι 53 και πλέον μυριάδες των υπερήφανων Ανδρών και Γυναικών αυτής της χώρας, οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ στο Κίνημα του Λαϊκού Εθνικισμού, το οποίο η κυρίαρχη προπαγάνδα της διεφθαρμένης εξουσίας αυτού του τόπου θεωρούν… «εγκληματική συμμορία». Ναι, ενάντια σε όλα τα κόμματα, ενάντια σε όλους τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, ενάντια στους χρυσοκανθάρους των τηλεπαραθύρων, υπάρχουν ακόμη ΖΩΝΤΑΝΟΙ, κατά Ίωνα Δραγούμη, 536.442 Έλληνες και Ελληνίδες, που δεν παραδίδουν ψυχή, αγωνίζονται, μάχονται, νικούν.
Λόγια του αέρα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των συκοφαντών μας περί  παραπλανημένων, οργισμένων, αμορφώτων, εγκληματιών κτλ. Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον πακτωθεί στην ψυχή του Λαού και αυτό δείχνουν τα παρακάτω αποτελέσματα στις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας: Κεντρική Μακεδονία– 11,34%, Πελοπόννησος– 11,26%, Στερεά Ελλάς– 10,25%, Αττική– 9,75%, Θεσσαλία– 9,19%. Και όλα αυτά με λάσπη, συκοφαντίες, καλπονοθεία, φυλακίσεις, δολοφονίες, συλλήψεις, πολιτικές διώξεις. Και η Νίκη αυτή είναι μόνο η αρχή…
ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μην εφησυχάζετε! Κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Το 9,4% δεν μας φτάνει, δεν μας φτάνει κανένα ποσοστό, αφού αυτό που θέλουμε είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος μας, μια Αληθινή Ελευθερία και όχι η ψεύτρα ελευθερία των δήθεν δικαιωμάτων εις βάρος αυτής της ίδιας της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Είναι ορατή πλέον η πτώση της τυραννίας των διεφθαρμένων, που εγκληματούν εις βάρος του Έθνους εν ονόματι μιας ψευτοδημοκρατίας. Μην περιμένετε να φέρουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ οι «δημόσιοι υπάλληλοι» του μαρξισμού, οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες. Οι μόνοι, οι οποίοι μπορούν να επιτύχουν μια αληθινή αναγέννηση του Ελληνισμού είναι οι Εθνικιστές.
Προπαντός μην εφησυχάζετε, κερδίσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Μας περιμένει ένας υπέροχος αγώνας, μην δειλιάζετε, είναι Αγώνας για την Αρετή, για την Ιστορία, για την Ελλάδα των ονείρων μας.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών