Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2014

Με μυθοπλασίες μιας διαταραγμένης προσωπικότητας στήνονται τα σαθρά κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής

Το παραλήρημα ενός πρώην μέλους του τμήματος επιστημονικών συνεργατών είναι το νέο "συγκλονιστικό" στοιχείο στο σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος το τελευταίο έτος παρουσίαζε χαρακτηριστικά διαταραγμένης προσωπικότητας προσήλθε την προηγούμενη εβδομάδα "αυτοβούλως" στις εφέτες ανακρίτριες. Οι εγκάθετες δικαστικοί λειτουργοί πήραν κατάθεση από ένα άτομο, το οποίο χρήζει ξεκάθαρα ψυχιατρικής παρακολούθησης και θεραπείας.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων υγείας, αλλά και προσωπικών ψυχολογικών προβλήματων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί καθόλου στις......
επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Η κατάθεσή του στις εγκάθετες ανακρίτριες βρίθει ανακριβειών και αντιφάσεων και είναι χαρακτηριστικό όμως πως ούτε κι αυτός μπόρεσε να δώσει ένα απτό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής.
Μέσα στο παραλήρημά του σχετικά με την πορεία του στην Χρυσή Αυγή και τις μυθοπλασίες που δημιούργησε κάνει λόγο για βίαια περιστατικά και από την άλλη δεν αναφέρει ούτε ένα.
Ενώ λέει πως οι υποτιθέμενες επιθέσεις σε αλλοδαπούς ήταν "παράσημα" για τους Χρυσαυγίτες", λίγο αργότερα σημειώνει πως υπήρχε σαφής εντολή να απομακρύνεται από το κόμμα όποιος εμπλεκόταν σε παράνομες πράξεις.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο συγκεκριμένος μάρτυρας συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων, αλλά λίγες μέρες μετά ζήτησε ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους και προσωπικά προβλήματα να αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή.
Είναι καταφανής η απόγνωση των σκευωρών, αφού μετά τους αφανείς ψευδομάρτυρες, τα... βιβλία και τα ανύπαρκτα στοιχεία καταφεύγουν στην εκμετάλλευση ενός ανθρώπου με βαριά ψυχολογικά προβλήματα που χρήζει άμεσης βοήθειας, ώστε να στηθούν τα σαθρά κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής.
Δεν είναι τυχαίο πως το εν λόγω άτομο στην κατάθεσή του δεν επιβαρύνει κανέναν βουλευτή του κόμματος, κάτι το οποίο είναι ύποπτο εφόσον με αυτούς συνεργαζόταν επί καθημερινής βάσεως, όταν και ασκούσε τα καθήκοντά του ως επιστημονικός συνεργάτης.
Αντιθέτως, η κατάθεσή του εστιάζει στο επιστημονικό προσωπικό του κόμματος, για το οποίο δεν υπήρχε και δεν προέκυπτε κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών