Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΕΛΑΓΑ

assets_LARGE_t_420_54328748_type12713
Μετά από την απαίτηση του (εκατομμυριούχου…) Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, για μία ξεκάθαρη θέση από τα κόμματα Καμμένου και Κουβέλη για τη στάση τους στην εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, τον Μάρτιο του 2015, ο πρόεδρος Πάνος (προφανώς ως φιλοδοξών να καταστεί μελλοντικός συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε απάντηση. Την εξής:

«Δεν πρόκειται να παίξουμε παιχνίδια στον ελληνικό λαό, για να διατηρήσουμε εμμέσως την κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».
Δε φαίνεται να το πήρε το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών ο…
θαλασσοδαρμένος και… καραβοτσακισμένος (ένεκα το κότερο…) πρόεδρος Πάνος. Γιατί αλλιώς δε θα μίλαγε για «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά για «Ανεξάρτητο Έλληνα», την αφεντιά του, καθότι μέχρι τον Μάρτιο του 2015 θα του έχουν φύγει –άλλοι προς ΝΔ και άλλοι προς ΣΥΡΙΖΑ- όλοι οι βουλευτές του, για να επιβιώσουν πολιτικά, και θα τον αφήσουν μοναχό του, να… αρμενίζει τα πέλαγα, με τους γλάρους για συντροφιά! Αν, δηλαδή, δεν εγκαταλείψει πρώτος αυτός το… κότερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών