Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

ΕΛΕΟΣ! ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ»!

images
Από την επομένη του σοβαρότατου «ατυχήματος» (για την ξεφτιλισμένη συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων των ξενοκρατίας και ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα…) της τυχαίας σύλληψης του παρακρατικού αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη από μη ελεγχόμενους αστυνομικούς, τα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου, προσπαθούν μανιωδώς να τον ηρωοποιήσουν!
Έτσι, προέβαλλαν με εμφανή χαρά το ότι το παρακρατικό ανδρείκελο δεν είπε «ούτε τ’ όνομά του» στον ανακριτή που τον επισκέφθηκε το Σάββατο στον Ευαγγελισμό, αλλά απάντησε μόνο στην ερώτησή του σχετικά με το τι επαγγέλλεται. Όχι, δεν είπε ότι....
δεν έχει δουλέψει τίμια ποτέ στη ζωή του και ότι είναι παρακρατικός λακές σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά δήλωσε… «επαναστάτης»!!!
Εχθές, ο «καταζητούμενος» που «κρυβόταν» δίπλα στο σπίτι του υπαρχηγού της Αστυνομίας, δέχθηκε νέα επίσκεψη από τον ανακριτή στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού (όπου απαίτησε να πάει και πήγε αμέσως…), για την «απολογία» του, όπου σύμφωνα με τα εξωνημένα ΜΜΕ «αρκέστηκε να κάνει μια πολιτική δήλωση, λέγοντας ότι “τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι υπεύθυνοι για την πολιτικοοικονομική κρίση στη χώρα”».
Σιγά να μη σκίσει κανένα παρακρατικό καλτσόν ο «επαναστάτης του 18μηνου»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών