Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

Με όλους πλην Χρυσής Αυγής (άρα και με ΝΔ...) σχηματίζει κυβέρνηση ο Τσίπρας


Με όλους πλην Χρυσής Αυγής (άρα και με ΝΔ...) σχηματίζει κυβέρνηση ο Τσίπρας

Με σταθερά βήματα ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς την επισημοποίηση της πλήρους συστημικής του μετάλλαξης. Όλες του οι ενέργειες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ως σκοπό την ενσωμάτωσή του στις δομές της εξουσίας, μέρος της οποίας θα είναι σε λίγο καιρό. Ο ίδιος έχει κατεβάσει πολύ τους τόνους της αντιπαράθεσης με τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, ενώ από την άλλη μεριά τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» έχουν αφήσει πίσω τους την θεωρία των «δύο άκρων», προσδοκώντας τον πολιτικό «ευπρεπισμό» του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι με δεδομένο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ο Τσίπρας θα επιδιώξει τον.....
σχηματισμό κυβέρνησης με κάθε δυνατό μέσο, μη ρισκάροντας να αναλάβει πρωτοβουλία στην κατεύθυνση μια δεύτερης διαδικασίας, με στόχο την αυτοδυναμία. Όπως γράφει το καθεστωτικό “Βήμα” στην ηλεκτρονική έκδοση «Υπό το πρίσμα αυτό, εμμέσως πλην σαφώς, στον ΣΥΡΙΖΑ διευρύνουν πλέον τον ορίζοντα των πιθανόν συνεργασιών, αποκλείοντας από την συζήτηση μόνον την Χρυσή Αυγή και βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με ψήφο ανοχής από άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις».
Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να κολυμπήσει για τα καλά στα βρώμικα νερά της συστημικής πολιτικής και γι’ αυτό οι “καταγγελίες” του για την συγκυβέρνηση και τα κόμματα που την αποτελούν όχι μόνο πετιούνται πλέον στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά έμμεσα θα ζητήσουν και την στήριξή τους για να μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ενώ μέχρι πρότινος κατηγορούσαν (και σωστά) την συγκυβέρνηση μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ότι μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στερείται πολιτικής νομιμοποίησης για να συνεχίσει να κυβερνά την Χώρα, τώρα κάνει μια θεαματική «κωλοτούμπα», καθώς προετοιμάζει το έδαφος προκειμένου να ζητήσει την ανοχή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Χαμένος μέσα στον μικρόκοσμο των απατηλών ψευδαισθήσεών του και βυθισμένος στα λασπόνερα της λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου» ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει, για μια ακόμη φορά, εξετάσεις καλής συμπεριφοράς προς την εξουσία με το να αποκλείει από κάθε θεσμική διεργασία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τον κομματικό σχηματισμό δηλαδή ο οποίος καταγράφηκε προσφάτως και με επίσημο τρόπο ως η Τρίτη καταγεγραμμένη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Στην ουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την «ανοχή» των υπολοίπων κομμάτων (πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), και ιδίως των αμαρτωλών σχηματισμών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανάβει το πράσινο φως για μια άτυπη μορφή συγκυβέρνησης μαζί τους.
Αυτή η «ανοχή», ακόμα και αν πραγματοποιηθεί τελικά, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε μια κανονική συνεργασία, η οποία θα λάβει την μορφή ενός «διευρυμένου συνασπισμού» με όλες τις λεκτικές προπαγανδιστικές προωθήσεις από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για «κυβέρνηση εθνικού συμφέροντος», «υπερκομματική συνεννόηση» και άλλα παρεμφερή. Σ’ όλα αυτά τα βρώμικα παιχνίδια τα οποία παίζονται πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Λαού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος. Όχι μόνο γιατί αποκλείεται από όλες τις διεργασίες των κομμάτων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου», αλλά επειδή η ίδια κατηγορηματικά έχει διαχωρίσει την θέση της από τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος, οι οποίες άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο φροντίζουν για την διαιώνιση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης που ξεπουλά την Πατρίδα μας και ξεζουμίζει τον Λαό. Αρνούμενη να συναινέσει στα βρώμικα και ύπουλα παιχνίδια των συστημικών κομμάτων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον Τίμιο, Ανιδιοτελή και Ανεξάρτητο Αγώνα της  για την Πατρίδα και τον Λαό.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Βρε καλώς τ' @ρχίδι@ μας τα δυό!!!
    Γύρισαν απ' τις διακοπές;;;
    ...πάντως έχουν μαυρίσει!!!
    Από τον ήλιο άραγε,...ή από το κακό τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών