Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 02, 2014

2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1989: ΟΤΑΝ ΤΟ… ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ… ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΚΚΕ (ΠΟΥ «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ») ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Η κυρίαρχη προπαγάνδα των κομμουνιστοκρατούμενων ΜΜΕ (των ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι και των κνιτών που έγιναν μεγαλοδημοσιογράφοι…), έχει να το λέει για τη… συνεπή στάση του ΚΚΕ (της «ιερής αγελάδας» της ματαπολίτευσης), που «δεν έχει κυβερνήσει ποτέ», «δε συνεργάζεται με κανέναν» κ.τ.λ.

Ωραίο το ποιηματάκι, μόνο που δεν είναι αληθινό. Γιατί σαν σήμερα, στις 2 Ιουλίου του 1989, ορκιζόταν η κυβέρνηση Τζανετάκη. Μια συγκυβέρνηση της νουδούλας υπό τον Μητσοτάκη και του ενιαίου τότε Συνασπισμού της Αριστεράς (και της… προόδου), στον οποίο κουμάντο έκανε το ΚΚΕ και ο καπετάν-Γιώτης (κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης). Δηλαδή την ώρα που κατέρρεαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα και διαλύονταν και περνούσαν στο περιθώριο τα κομμουνιστικά κόμματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, στην Ελλάδα οι σταλινοτσολιάδες έμπαιναν στην κυβέρνηση!

Βασικός σκοπός της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης ήταν...
η παραπομπή του «κλέφτη» (όπως τον αποκαλούσαν νεοδημοκράτες και κουκουέδες – όχι αδίκως…) Παπανδρέου, στο Ειδικό Δικαστήριο. Τελικά, μετά από λίγους μήνες, τα συμφέροντα του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, απαίτησαν συγκυβέρνηση των (δήθεν) εντίμων με τους κλεφτο-πασόκους και το ΚΚΕ συμμετείχε και σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση. Κορυφαία πράξη της οποίας, ήταν η απευθείας ανάθεση της ψηφιοποίησης των τηλεφώνων στον κομμουνιστή Κόκκαλη, με… απόφαση των τριών πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Φλωράκη).

Αυτό είναι το… άσπιλο και… αμόλυντο ΚΚΕ, που τάχα μου δεν έχει κυβερνήσει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών