Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

antarsya
Γράφει ο Θεόδωρος Χλωρίδης.

Όσες φορές ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναγγέλλει κάποια εκδήλωση, τότε τα λυσσασμένα παρακρατικά σκυλιά του καθεστώτος, με πρωταγωνιστές τους συμμορίτες της ΑΝΤΑΡ-CIA, αμέσως ανακοινώνουν κάποια αντισυγκέντρωση με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα και στο τέλος να ματαιώσουν τις δράσεις του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, οι αντισυγκεντρώσεις θεωρούνται παράνομες και οι διοργανωτές αυτών θα έπρεπε να συλλαμβάνονται με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων, πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει με τα έμμισθα αυτά κρατικοδίαιτα τεμπελόσκυλα, καθότι αποτελούν τον χρήσιμο και καλοπληρωμένο ηλίθιο του καθεστώτος. Η δημιουργία επεισοδίων, ο......
ξυλοδαρμός πολιτών, οι βανδαλισμοί, οι εμπρησμοί και οι κάθε είδους έκνομες ενέργειες, αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των παράνομων εκδηλώσεων των “κοινωνικών αγωνιστών” της ξεφτιλισμένης ροζ και κουνιστής αμερικανοσιωνιστικής “αριστεράς” του καρότου. Δεν υπήρξε πότε καμία σύλληψη και καμία προσαγωγή, δεν υπήρξε ποτέ καμία καταδίκη αυτών των ενεργειών από τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Όλοι ενωμένοι, από την προδοτική ψοφοδεξιά έως την διψασμένη για χρήμα και εξουσία αριστερά. Όλοι τους ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, την μόνη φωνή  Αντίστασης του εξαθλιωμένου ΕΛΛΗΝΑ, την μόνη ΕΛΠΙΔΑ του ΕΘΝΟΥΣ.
Πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της μία κίνηση δικηγόρων, η οποία υποτίθεται ότι κατέθεσε στις Αρχές στοιχεία για την “εγκληματική δράση” της Χρυσής Αυγής. Όλως τυχαίως, την κίνηση που φέρει την αγγλοσαξωνική ονομασία “Jail Golden Dawn” αποτελούν τρία στελέχη της αμερικανοσιωνιστικής κομμουνιστικής συμμορίας της ΑΝΤΑΡ-CIA, οι Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Σκαρμέας και Τάκης Ζώτος. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο χαφιεδισμός, η ρουφιανιά και το ψέμα είναι έμφυτα και παθογενές στην ιδεολογία τους, τα τρία μέλη της ΑΝΤΑΡ-CIA κατέθεσαν αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητούν να διερευνηθεί το δήθεν πογκρόμ κατά των λαθρομεταναστών που ακολούθησε την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη το 2011 από Αφγανούς λαθροεποίκους. Σύμφωνα λοιπόν με το “αριστερό” σκυλολόι του Σαμαρά, το σύνολο των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου θα έπρεπε να δικαστεί και να καταδικαστεί για “ρατσιστική βία”, για δολοφονίες, για μαχαιρώματα και για πολλά άλλα ευφάνταστα εγκλήματα που σκέφτηκαν οι νοσηροί αυτοί εγκέφαλοι. 
Εάν οι “τεράστιοι” και “καταξιωμένοι” αυτοί ποινικολόγοι θέλουν να διερευνήσουν κάποια εγκλήματα, τότε ας ασχοληθούν με την υπόθεση του εμπρησμού της τράπεζας Μαρφίν, με τους τέσσερις νεκρούς συνανθρώπους μας. Εκεί ο φωτογραφικός φακός είχε αποτυπώσει τον αρχηγό της εγκληματικής τους συμμορίας, Π. Κωνσταντίνου, να βρίσκεται πολύ κοντά στους εμπρηστές δολοφόνους. Ας ερευνήσουν και τις 11 ΜΚΟ, τις οποίες διευθύνει ο εν λόγω ανεπάγγελτος αρχισυμμορίτης. Αν τους περισσεύει και λίγος χρόνος μετά την “επαναστατική” τους γυμναστική, ίσως να μπορέσουν να ασχοληθούν και με μια άλλη υπόθεση που συνέβη πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Την 21η Ιουλίου του 2013, στο  αεροδρόμιο Μακεδονία συνελήφθησαν δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΑΝΤΑΡ-CIA, οι Σπύρος Μαρκέτος και Μπάμπης Κουρουνδής, για παράνομη διακίνηση λαθρομετανάστη. Η υπόθεση αφορούσε την προσπάθεια προώθησης μιας 16χρονης κοπέλας από την Σομαλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία. Πρόκειται για το γνωστό “trafficking”, που διώκεται από το νόμο σε βαθμό κακουργήματος. Μάλιστα ο Μαρκέτος, ο οποίος είναι καθηγητής, “φιλοξενούσε” στο σπίτι του την νεαρή κοπέλα. Συνελήφθησαν και οι δύο για κακούργημα αλλά η δίωξη δεν ασκήθηκε “μετά από κύμα συμπαράστασης…”.
Μήπως θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν οι τρεις ευαίσθητοι νομικοί γιατί η υπόθεση θάφτηκε και με ποιου την παρέμβαση; 
Και τι εννοούν οι συμμορίτες όταν μιλάνε για “κύμα συμπαράστασης”; 
Από πότε τα βίτσια και τα εγκλήματα των “συντρόφων” είναι πάνω από τους Νόμους του Κράτους; 
Τι ανταλλάγματα συμφωνήθηκαν για να θαφτεί η υπόθεση;
Ζήτω η Νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών