Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Η μεγαλειώδης αντικατοχική πορεία του ΕΛΑΜ στην Κύπρο: Φωτογραφίες και Βίντεο των Εθνικιστών "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις"

Μεγαλειώδης αντικατοχική πορεία από το Ε.ΛΑ.Μ. - Η Κύπρος είναι Ελληνική! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Στην εποχή των ραγιάδων οι τελευταίοι πιστοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ την 20η Ιουλίου
40 χρόνια πέρασαν από μαύρο εκείνο καλοκαίρι του 1974. Πολλά άλλαξαν και τα πάντα διαγράφηκαν στο όνομα μιας επίπλαστης Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πορεία των Εθνικιστών...




Στο βωμό του εκτρώματος που ακούει στο όνομα ομοσπονδία, θάφτηκαν οι αγνοούμενοι, οι ηρωικοί πεσόντες, οι νεκροί και οι τραυματίες του 74, όλοι όσοι πολέμησαν, όσοι υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια από τον βάρβαρο εισβολέα και μαζί με όλα αυτά η γη μας, οι πόλεις, τα χωριά και τα σπίτια μας που μας περιμένουν καρτερικά.

Σε μια εποχή που οι πλείστοι προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες, έρχονται κάποιοι να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά. Τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κρατούν την φλόγα αναμμένη και την μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές μαζί με το σύνθημα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» που διαγράφηκε χάριν της επανένωσης.

Και αυτή τη χρονιά πιστοί στο ραντεβού, στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη Εθνικιστική εκδήλωση για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους μαχητές του ’74, να διατρανώσουμε την θέληση μας για επιστροφή και απελευθέρωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με άφιξη φλόγας από τα «Φυλακισμένα Μνήματα» όπου δόθηκαν μεγάλες μάχες με αυταπάρνηση για να κρατηθεί ο ιερός αυτός τόπος σε Ελληνικά χέρια και να μην συληθούν από τον βάρβαρο εισβολέα.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος μας Χρίστος Χρίστου, κατέθεσε στεφάνι στην νεκρά ζώνη, εις μνήμη των πεσόντων του 1974, στην περιοχή την οποία ουδέποτε χάσαμε αλλά εκκενώσαμε!

Ακολούθως δόθηκε η δική μας απάντηση στην Ελληνοτουρκική φιλία και όσους νομίζουν ότι με την άνοδο μας, πιθανώς να βάλουμε νερό στο κρασί μας, με το κάψιμο των συμβόλων του Αττίλα.

Στην συνέχεια τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων του 1974 και στην συνέχεια οι περήφανοι Έλληνες έψαλλαν το Εθνικό Ύμνο με περηφάνια.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας με τις Εθνικιστικές ιαχές από τους πολιτικούς στρατιώτες του κινήματος μας να σηκώνουν από τον λήθαργο τους άβουλους συμπατριώτες μας.


Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών