Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ, ΤΩΡΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ!

newego_LARGE_t_1101_54373894
Γράφει ο Αντίοχος.


Πρέπει να ήταν «αποφράδα» η χθεσινή ημέρα για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταδυναστεύει τη χώρα και το λαό μας. Διότι, ξέρετε τι είναι, λίγο μετά την είσοδο στη βουλή των χειρότερων εχθρών σου, για να τους αντιμετωπίσεις να αποφυλακίζεις έναν ληστοτρομοκράτη λόγω… παρέλευσης του 18μήνου (παγκόσμια πατέντα, δεν έχει συμβεί πουθενά αλλού), να τον αφήνεις να «εξαφανιστεί» και να «αδυνατείς» να τον εντοπίσεις για δύο ολόκληρα χρόνια (παρότι κουβαλάει μαζί του μια γυναίκα κι ένα μωρό παιδί) και να ’ρχεται μια ταπεινή πωλήτρια και κάποιοι μη προνομιούχοι αστυνομικοί και να σου χαλάνε τη δουλειά;
Τι κάνεις, λοιπόν, σ’ αυτή την περίπτωση; Κατ’ αρχάς, αντί να τους προστατεύσεις, όπως οφείλεις, καρφώνεις την πωλήτρια (ανακοινώνοντας ότι πήρε τηλέφωνο στο 100 κάποια κοπέλα από το τάδε μαγαζί – την ξέρουν ήδη οι «ασύλληπτοι σύντροφοι»…) και τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον ληστοτρομοκράτη (δίνοντας το όνομά του στη δημοσιότητα). Και κατά δεύτερον, αφού.....
ότι έγινε, έγινε και ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, πας να εκμεταλλευτείς πολιτικά την περίσταση και θριαμβολογείς κι από πάνω!
Τα υποκριτικά τους συγχαρητήρια, λοιπόν, για τη σύλληψη του Μαζιώτη, έδωσαν απλόχερα ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ακόμα και ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που επί των ημερών του έγινε το μεγάλο κόλπο με τον ληστοτρομοκράτη! Για τέτοια θρασύτητα μιλάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών