Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

OTAN H ΝΔ ΠΗΓΑΙΝΕ “ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

vjjexahnhg505dc60b7dcd7

Ο πρωθυπουργεύων ελέω των τοκογλύφων Σαμαράς με αφορμή τις υπογραφές για το δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. είπε στην ομιλία του ότι ο Σύριζα συνεργάστηκε με την… Χρυσή Αυγή!
Κατά πρώτον η αντίθεση της Χρυσής Αυγής στο ξεπούλημα και της Δ.Ε.Η. αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ του Κινήματος μας και έτσι δεν υπογράψαμε για να «συνεργασθούμε» με τον Τσίπρα, αλλά γιατί αυτή είναι η θέση μας. Κατά δεύτερον ο πρωθυπουργός της «Πολιτικής Άνοιξης» λησμονεί ότι το νομοσχέδιο για τον διορισμό των ιεροδιδασκάλων στους μουσουλμάνους της Θράκης, ενάντια στην βούληση της Άγκυρας υπερψηφίστηκε στην βουλή με ψήφους της Ν.Δ., της Χρυσής Αυγής και των ΑΝ.ΕΛ. Τότε δεν βάδιζε η Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή; Φτηνή σοφιστεία λοιπόν, για ακόμη μια φορά ψεύτικα λόγια του Σαμαρά.
Με αφορμή τα παραπάνω καταγγέλλουμε την ανυπαρξία πατριωτικής πολιτικής σε όλα τα εθνικά θέματα από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δώσαμε χωρίς αντιρρήσεις το πράσινο φώς στην....
Αλβανία για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς καμία δέσμευση για εθνικά δικαιώματα στην Βόρειο Ήπειρο και ενώ ετοιμάζονται οι Αλβανοί να χαρακτηρίσουν την ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ μη μειονοτική περιοχή. Στην Κύπρο σε πλήρη συμφωνία με τον Αναστασιάδη, ο Σαμαράς ετοιμάζει το νέο σχέδιο Ανάν, που θα σημάνει την πλήρη τουρκοποίηση της Ελληνικής Μεγαλονήσου. Στο Αιγαίο οι Τούρκοι αλωνίζουν και έχουν επιβάλει de facto καθεστώς συγκυριαρχίας, ενώ στη Θράκη, οι γκρίζοι λύκοι της Άγκυρας και σχεδιάζουν νέο Κόσσοβο.
Αυτοί είναι οι πατριώτες της Ν.Δ., που έχουν το θράσος να κατηγορούν τους Χρυσαυγίτες για έλλειψη… πατριωτισμού! Φωνάζει ο κλέφτης (οι εθνοπροδότες) για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…  
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών