Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”

akropolo-panagiotart1__article

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολη” φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.
Το «βαρύ πυροβολικό» του 3ου πολιτικού κόμματος στη χώρα έριξε τις βολές του! Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε μια συνέντευξη – καταιγίδα φαίνεται πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά. Μιλάει για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κόμμα του και για τη λιγοψυχία που επέδειξαν τα στελέχη που εγκατέλειψαν την πρώτη γραμμή της μάχης.
Μιλάει για.....
τις εκλογές, τους σχεδιασμούς της Χρυσής Αυγής από εδώ και πέρα. Πώς θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο, εάν προφυλακιστεί και ο ίδιος και ποιοι θα κρατήσουν τα ηνία του κόμματος σε μια τέτοια περίπτωση. Εξηγεί τους λόγους που η «ορχήστρα» των πολιτικών διώξεων δεν κατάφερε να εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή από το πολιτικό στερέωμα. Ο Ηλίας Παναγιώταρος δίνει στη «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» την πρώτη συνέντευξή του μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-tou-bouleuth-b-athhnwn-hlia-panagiwtarou-sthn-aurianh-efhmerida#ixzz38n912T3H

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών