Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Ετήσια έκθεση State Department: Πρόβλημα η Χρυσή Αυγή και η Ορθόδοξη εκκλησία

Γράφει ο Αντίοχος.

Είναι βεβαίως σχήμα οξύμωρο να μιλάνε οι διεθνείς τύραννοι για… ελευθερίες και να ελέγχουν τον κόσμο ολόκληρο, γιατί δήθεν τις… καταπατά, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει στους καιρούς της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης!

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του σατανικού State Department, για τις «θρησκευτικές ελευθερίες» στον πλανήτη και όπως ήταν αναμενόμενο, στο κεφάλαιο για την Ελλάδα το «μενού» έχει μπόλικη Χρυσή Αυγή.

Ιδού τι αναφέρει η έκθεση του μεγάλου σατανά για το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών: «Μέλη και υποστηρικτές του αντιπολιτευόμενου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή συνέχισαν να...
ασπάζονται ανοιχτά τον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό και συνδέονται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρήθηκαν ότι είναι μετανάστες και πρόσφυγες. Επειδή η θρησκεία και η εθνικότητα συχνά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, ήταν δύσκολο να ταξινομηθούν πολλά περιστατικά ως ειδικά εθνοτικής ή θρησκευτικής μισαλλοδοξίας. Ηγέτες και κυβέρνηση καταδίκασαν δημόσια τις αντισημιτικές και ρατσιστικές επιθέσεις».

Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά –ευνοϊκή βεβαίως- στις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής: «Μετά το θανατηφόρο μαχαίρωμα ενός αντι-φασίστα μουσικού από έναν αυτοαποκαλούμενο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες και έλαβαν νομικά μέτρα εναντίον της Χρυσής Αυγής με την αιτιολογία ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Τον Οκτώβριο, το Κοινοβούλιο ήρε την ασυλία σε έξι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να διωχθούν ποινικά και ανέστειλε την κρατική χρηματοδότηση στο κόμμα το Δεκέμβριο».

Όσον αφορά τις θρησκευτικές ελευθερίες, επαινούνται οι Σαμαροβενιζέλοι («Γενικά, η κυβέρνηση σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία…», «τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση τροποποίησε το νόμο για να προσληφθούν 240 θρησκευτικοί ισλαμιστές εκπαιδευτικοί για να διδάξουν το Κοράνι στα ελληνικά δημόσια σχολεία της Θράκης, ως εναλλακτική λύση για την ελληνική ορθόδοξη διδασκαλία», «συνεχίστηκε ο σχεδιασμός για το τζαμί στην Αθήνα»), αλλά από την άλλη, επισημαίνεται το μεγάλο πρόβλημα των διεθνών αυτών σατανάδων, που δεν είναι άλλο από την συνεχιζόμενη μεγάλη επιρροή της Εκκλησίας μας στην κοινωνία: «Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ασκεί σημαντική κοινωνική, πολιτική και οικονομική επιρροή». Εννοείται, πως με τον τρόπο τους, οι διεθνείς σατανάδες παροτρύνουν το σάπιο σύστημα των εδώ τοποτηρητών τους, να περιορίσει και εν τέλει να εξαλείψει την επιρροή αυτή… Κάπως έτσι εξηγούνται και οι λυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται η Εκκλησία συνολικά (και κάποιοι «ενοχλητικοί» στην Νέα Τάξη Πραγμάτων λειτουργοί της, όπως π.χ. ο Άξιος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος), από τις εγχώριες δουλάρες του Σόρος, ψοφοδεξιές κι αριστερές!  

Αλλά, ότι κι αν κάνουν, δε θα τους περάσει. Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, με τη βοήθεια του Θεού και την υποστήριξη του λαού, στο τέλος θα νικήσουν τις δυνάμεις του σκότους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών