Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2014

Το Μέτωπο Νεολαίας σε ακόμη δράση για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.... Αφήνουμε το σημάδι μας σε όλους τους δρόμους, που μας ανήκουν!

Μέτωπο Νεολαίας: Δράση συμπαράστασης στον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό μας
Ημέρα Λειτουργίας Μετώπου Νεολαίας: ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Ζούμε τις πλέον πρωτοφανείς στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας, με το καθόλα νόμιμο πολιτικό κόμμα Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή να διώκεται αμείλικτα και εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, επειδή τόλμησε να φωνάξει την Αλήθεια,  όταν όλοι οι άλλοι συναινούν και συμβιβάζονται με τη διαφθορά και τη σαπίλα.
Μια άθλια προπαγάνδα εκφοβισμού, με ασύστολα ψεύδη, δολοφονικά χτυπήματα,  ιδεολογικές διώξεις και φυλακίσεις, για να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές, τους μόνους που.....
μάχονται αληθινά, με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους εθνοπροδότες και τους τυράννους. Στόχος του αμαρτωλού και σάπιου καθεστώτος να μας τρομοκρατήσει και να μας φιμώσει, για να συνεχίσει να εγκληματεί εναντίον ενός ολόκληρου λαού, εξαθλιώνοντας και ταπεινώνοντας τον.
Εμείς, όμως, τη θέση μας την έχουμε ξεκαθαρίσει εξαρχής και δεν παρεκκλίνουμε στιγμή από τον Σκοπό μας, παρά τον ανίερο και βρώμικο πόλεμο τους. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη ζωή και την πατρίδα μας πίσω και θα το κάνουμε! Ότι και αν κάνουν, όποια σκευωρία και αν σκαρφιστούν ακόμη, εμείς θα είμαστε εδώ βροντοφωνάζοντας για το δίκαιο και το ηθικό.
Στην πρώτη γραμμή του τιτάνιου Εθνικού Αγώνα, η σιδηρά Νεολαία του Εθνικιστικού Κινήματος. Περιφρονώντας τις απειλές και κάθε επιχείρηση κατατρομοκράτησης, στέκεται αγέρωχη και περήφανη ενάντια σε ένα αμαρτωλό και εκφυλισμένο σύστημα, διαμηνύοντας με τη δυναμική της παρουσία ότι την Χρυσή Αυγή τίποτα δεν μπορεί να την λυγίσει.
Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας ταρακούνησαν για ακόμη μια φορά το ξεπουλημένο καθεστώς και τους θλιβερούς παρατρεχάμενους του, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους στον προφυλακισμένο Αρχηγό μας, τον οδηγό και πρωτοπόρο στον μεγάλο και ιερό μας Αγώνα, αλλά και σε όλους συνάμα τους παρανόμως έγκλειστους βουλευτές και στελέχη μας, που παραμένουν πολιτικοί όμηροι στα κελιά της Τιμής. Ένα επιβλητικό σύνθημα και ο μαυροκόκκινος μαίανδρος, σύμβολο Πίστης και Αγώνα, στον κεντρικό δρόμο στα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη, για να συνεχίσουν οι επίορκοι και οι προδότες να χάνουν τον ύπνο τους.
«ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!».
Οι διερχόμενοι πολίτες σταματούσαν και μας επιβράβευαν, παροτρύνοντας μας να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας, ενώ οι οδηγοί, με αμέτρητα κορναρίσματα και επευφημίες, μας εμψύχωναν, δείχνοντας τη συμπαράσταση τους για τον άδικο πόλεμο που δεχόμαστε.
Μα εμείς, παραμένουμε πιο Πιστοί και Δυνατοί από ποτέ, σε μια εποχή καθολικής προδοσίας. Σε ένα κόσμο ερειπίων στεκόμαστε Υπερήφανοι, γεμάτοι θάρρος και φρόνημα ακλόνητο, γράφοντας με χρυσά γράμματα τη δική μας Ιστορία. Φτύνουμε στα μούτρα τους δειλούς και τους φοβισμένους, τους προδότες και τους δηλωσίες και παραμένουμε οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πατρίδας και του Έθνους μας. Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού μας και των υπόλοιπων εκλεκτών Συναγωνιστών μας, και υποσχόμαστε σε όλα αυτά τα τιποτένια ανθρωπάκια ότι η ώρα της κάθαρσης πλησιάζει.
Όσο μας διώκετε, τόσο δυναμώνουμε. Όσο μας συκοφαντείτε, τόσο περισσότερο αποδεικνύετε ότι οι Αλήθειες μας σας πονάνε. Ένα έχουμε να σας πούμε: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!».
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Πηγή: http://antepithesi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών