Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 17, 2014

Αύγουστος του 1974 - Αύγουστος του 2014: “ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν Αύγουστος του 1974, πριν 40 ολόκληρα χρόνια, όταν ακούσαμε από τον ραδιοφωνικό σταθμό να αναγγέλλει την σημαντική είδηση ότι η Ελλάς αποχωρεί από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Αυτό για εμάς τους νέους Εθνικιστές, ο γράφων δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 17 του χρόνια, σήμαινε ότι η Ελλάς θα κήρυττε επιτέλους τον πόλεμο στην Τουρκία μετά την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα η οποία είχε προηγηθεί στην ελληνική μεγαλόνησο.

Δυστυχώς, ήμασταν πολύ μακριά νυχτωμένοι... Όχι μόνον δεν κήρυξε τότε το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως τον πόλεμο στην Τουρκία, αλλά...
είπε το “Η Κύπρος είναι μακριά”. Όλα αυτά συνέβαιναν πριν οι Τούρκοι ξεκινήσουν τον Αττίλα 2, την δεύτερη επίθεση κατά των ελληνικών δυνάμεων στην Κύπρο μας, η οποία οδήγησε στη συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα κατοχή του 40% της νήσου. Όλα ήταν καλά σχεδιασμένα. Και καθόλου συμπτωματικά οι τότε εξουσιαστές της πατρίδα μας, οι μεγάλοι “δημοκράτες” της μεταπολιτεύσεως απαίτησαν μία ημέρα πριν την προέλαση του Αττίλα 2 να απομακρυνθούν από την Αττική όλες οι μάχιμες μονάδες των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ο λόγος προφανής. Φοβόντουσαν ότι μπροστά στην ολοφάνερη προδοσία ίσως κάποιοι Αξιωματικοί να αντιστεκόντουσαν και ήθελαν το ενδεχόμενο αυτό να το αποκλείσουν.

Όλα αυτά συνέβαιναν πριν 40 ολόκληρα χρόνια και μη μιλάνε σήμερα κάποιοι για την προδοσία της Κύπρου γιατί οι ίδιοι, επαναλαμβάνω οι μεγάλοι “δημοκράτες” της μεταπολιτεύσεως φρόντισαν με νόμο, τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν στις αρχές του 1975, να μην υπάρχει ποινική ευθύνη για τα γεγονότα στην Κύπρο, για την μεγάλη εθνική προδοσία! Είχε προηγηθεί βεβαίως το υπόμνημα το οποίο είχαν καταθέσει Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω του δικηγόρου τους Γεωργίου Αλφαντάκη, υπόμνημα στο οποίο καταγγελλότανε η προδοσία. Αναφερόντουσαν τα πάντα σε αυτό για τα αεροπλάνα που δεν πήγαν ποτέ στην Κύπρο, για τα υποβρύχια που πήραν εντολή να γυρίσουν πίσω, για όλα.

Σαράντα χρόνια μετά, θυμάμαι τις ημέρες αυτές τις τραγικές του Έθνους μας, τις οποίες έζησα με όλο το πάθος και την φλόγα ενός εφήβου, νοιώθοντας πικρή τη γεύση μιας εθνικής ήττας, μιας μεγάλης εθνικής προδοσίας την οποία κάποιοι είπαν και εξακολουθούν να λένε και στις ημέρες μας... απελευθέρωση!

Σε όλα αυτά τα χρόνια το Κυπριακό θάφτηκε κυριολεκτικά από τις ξενόδουλες ηγεσίες και κανείς σήμερα δεν θυμάται τον Αττίλα, την σκλαβωμένη Αμμόχωστο, την σκλαβωμένη Κυρήνεια. Ετοιμάζονται δε να υπογράψουν συμφωνίες ντροπής με τις οποίες κατ’ ουσίαν θα επικυρώνουν και θα αποδέχονται τα βάρβαρα έργα του Αττίλα του 1974.
Αύγουστος 1974 ο καιρός της προδοσίας που την ένοιωσα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες οι οποίοι δεν είχαν παρασυρθεί από το τρελό πανηγύρι της δήθεν “δημοκρατίας”, που ήλθε. Αύγουστος 2014 και γράφω πλέον μέσα από ένα κελί ζώντας απόλυτα την τυραννία, η οποία υπάρχει στην Ελλάδα του μνημονίου, μιας άλλης μεγάλης προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και της υπερήφανης ιστορίας του. Για πρώτη φορά στα χρόνια του αμαρτωλού καθεστώτος τους, στα χρόνια των σκανδάλων, της διαλύσεως του εθνικού κράτους, στα χρόνια της μίζας και των πολιτικάντηδων, βουλευτές εν ενεργεία κοινοβουλίου, είμαστε στη φυλακή.

Όχι, δεν προδώσαμε καμία Κύπρο, καμιά ελληνική πατρίδα, αντίθετα καταγγείλαμε τους προδότες. Και το άσχημο για αυτούς το οποίο δεν μπόρεσαν ποτέ να μας συγχωρέσουν ήταν ότι ήμασταν απόλυτα ειλικρινείς στις καταγγελίες μας, πέρα για πέρα αληθινοί στα όσα λέγαμε και τα λέμε ακόμη και θα τα λέμε όσο ζούμε είτε ελεύθεροι, είτε σκλαβωμένοι στα δεσμά του τυραννικού τους καθεστώτος, το οποίο έχει απ’ όλα όσα είχε ένας Ρωμαίος Αυτοκράτορας των χρόνων της παρακμής. Έχει πραιτοριανούς για να τρομοκρατούν τον λαό και να τον εμποδίζουν να αντιδράσει. Έχει “συγκλητικούς” οι οποίοι ψηφίζουν "ναι" σε όλα τα αντεθνικά τους σχέδια και να αποφασίζουν την φυλάκιση των πολιτικών τους αντιπάλων. Έχει ακόμη και ρήτορες δημόσιους και ψευδοπροφήτες μέσα από τις φυλλάδες τους και τους τηλεοπτικούς τους σταθμούς, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία συκοφαντούν όποιον αντιστέκεται στα άνομα σχέδιά τους.

Οι ίδιοι αυτοί οι επί πληρωμή συνένοχοί τους στην λεηλασία ενός ολόκληρου Έθνους, είναι αυτοί οι οποίοι με περισσό θράσος ισχυρίζονται ότι όλα πάνε καλά σε αυτόν τον τόπο. Λένε χωρίς να ντρέπονται ότι έχουμε ανάπτυξη, ότι η κρίση τέλειωσε, ότι έχουμε εθνικά υπερήφανη πολιτική και άλλες πολλές κάθε είδους ψευδολογίες. Καταστολή, άδικοι νόμοι, επίορκοι άρχοντες όλων των εξουσιών και προπαγάνδα συνεχής από τα ΜΜΕ. Αυτό είναι το καθεστώς της χούντας του μνημονίου.

Αύγουστος του 1974 και για χρόνια πολλά εμείς οι Εθνικιστές, εμείς που αντισταθήκαμε στην κόκκινη χούντα που υπάρχει στην Πατρίδα μας με την ένοχη σιωπή των φιλελεύθερων της Νέας Δημοκρατίας, όλοι εμείς που με συνέπεια δηλώνουμε αυτά τα 40 χρόνια Εθνικιστές, φωνάζαμε και φωνάζουμε ένα σύνθημα: "ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ".

ΛΑΟΣ γιατί Λαός είναι το ζωντανό Έθνος, είναι οι Έλληνες. Αυτό είναι η Ελλάδα και όχι όσοι περιστασιακά την εξουσιάζουν και φυσικά όχι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τα οποία έχουν έλθει στην Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες και τους οποίους θέλουν να κάνουν... “Έλληνες” οι διεθνιστές είτε φιλελεύθεροι, είτε μαρξιστές. Λαός των Ελλήνων που είναι Έλληνες γιατί γεννήθηκαν Έλληνες και γιατί όχι κάποιοι λακέδες της παγκοσμιοποίησης θέλουν να τους κάνουν “Έλληνες”.

ΣΤΡΑΤΟΣ, γιατί είναι το εκλεκτότερο τμήμα του Έθνους και δεν είναι τυχαίο ότι από το 1974 μέχρι σήμερα επί 40 ολόκληρα χρόνια το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως με κάθε τρόπο προσπάθησε να πλήξει το κύρος του, την ηθική του αξία, τη σημασία που έχει για το Έθνος. Σε όλη τη διάρκεια της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, ο Στρατός ήταν ένας σημαντικός παράγων της δημόσιας ζωής. Αυτοί που μας εξουσιάζουν φρόντισαν σκόπιμα να τον θέσουν στο περιθώριο γιατί δεν ήταν πρόθυμος συνεργάτης τους στα αντεθνικά τους σχέδια.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού ενσαρκωμένη στο σήμερα. Ο μεγάλος εχθρός για τους προδότες, για τους ξενόδουλους είτε καπιταλιστές, είτε μπολσεβίκους, εθνικισμός και μάλιστα λαϊκός βαθύτατα αντικαπιταλιστικός και επαναστατικός. Ο Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής, τον οποίον τρέμουν και για τον λόγο αυτό σήμερα είμαστε φυλακή.

Όμως, όλα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κρύβει η Ιστορία ενός τόπου. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται, είναι το ψευτορωμαίικο που καταρρέει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών