Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 17, 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ «ΑΡΧΕΣ» ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Σε δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», με τίτλο «Ψάχνουν στα Πατήσια τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα», αναφέρονται τα εξής σχετικά με τον κόκκινο ληστοτρομοκράτη που νοίκιασε την άδεια και «ανενεργή» γιάφκα που βρήκε προ ημερών η αστυνομία στην οδό Μιχαήλ Βόδα:
«Καλά πληροφορημένη πηγή είπε στο Έθνος της Κυριακής ότι το σπίτι είχε νοικιαστεί προ ενός περίπου έτους από...
άτομο που είχε χρησιμοποιήσει πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Ο ενοικιαστής φέρεται να έχει συμμετοχή σε κάποιες από τις έξι ληστείες τραπεζών που αποδίδονται στον Μαζιώτη και στους συνεργούς του, ενώ φέρεται και να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ανάμειξή του σε ποινικές υποθέσεις».

Άρα, η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα του συγκεκριμένου ληστοτρομοκράτη. Εύλογα, λοιπόν, προκύπτει το εξής ερώτημα: εφόσον τον γνωρίζουν, γιατί δε δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και κυρίως φωτογραφίες του (τις οποίες έχουν αφού τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν…), ώστε να τον αναγνωρίσουν οι πολίτες, αν αυτός νοίκιασε και τη δεύτερη, την ενεργή γιάφκα της συμμορίας (εφόσον αυτός νοίκιασε τη μία, πιθανότατα νοίκιασε και την άλλη…), την οποία «ψάχνουν στα Πατήσια»; Ή μήπως δεν την ψάχνουν, γιατί την… ξέρουν; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών